Egymillió forintjába került Chuck Norris a Baptista Szeretetszolgálatnak

2018. december 13., 14:30

Szerző:

Chuck Norris a Baptista Szeretetszolgálat által szervezett Cipősdoboz című jótékonysági akció keretében Budapestre látogatott 2018. november 24-27 között.

A sztár itt tartózkodása idején Orbán Viktorral is találkozott, akit utóbb igaz barátjának nevezett.

A Szeretetszolgálat elárulta a hvg.hu-nak, mennyit és miért fizettek a látogatás kapcsán:

  • szállás díja három éjszakára: 711 548 forint,
  • reptéri szolgáltatások: 244 547 forint,
  • tolmácsolás: 40 000 forint,
  • sajtótájékoztató technikai költségei: 309 499 forint.

Ez összesen 1 305 594 forint, de a sajtótájékoztató költségeit akár ki is vehetjük belőle, az nem konkrétan Chuck Norrisra ment el, így végső soron

a baptistáknak egymillió forintjukba került a színész meghívása.

A szállodai költségek ráadásul azt jelzik, hogy Chuck Norris és felesége kicsit sem urizáltak, ennyi pénzért (200 euró éjszakánként) egy jobb szállodában, mondjuk a Kempinskiben, a legolcsóbb szobát lehet kivenni.

12:01

Pusztán koplalással nem tudja hosszú távon megtartani a kívánt testsúlyt, ráadásul az egészségét kockáztatja, ha nem adja meg a szervezetének a megfelelő tápanyagot. Aggodalomra azonban semmi ok, az egészséges karcsúság igenis elérhető néhány egyszerű szabály betartásával.

A zöldbab csökkenteni tudja az időskori degenerációs betegségek kialakulásának az esélyét, emellett az immunitást is fokozza. Sőt, még a krónikus betegségek kialakulásában is oroszlánrésze van. Mutatunk egy finom saláta receptet is!