Egy cobolyrészeg nyugdíjas elitta a pénzét, ezért azt hazudta a feleségének és a rendőröknek, hogy leszúrták és kirabolták

2019. augusztus 21., 15:46

Szerző:

Egy idős alsóteleki (Hunyad megye, Románia) nő azzal a sztorival hívta fel a rendőrséget, hogy a 75 éves férjére az utcán, illetve a kertkapuban rátámadt két maszkos fickó, mellkason szúrták, majd elvették a pénzét, egészen pontosan 500 lejt (kb. 35 ezer forintot)

A rendőrök a helyszínre siettek, ahol a hivatkozott férfi elmesélte nekik, hogyan támadt rá két maszkos ismeretlen, akik közül az egyik lefogta a kezeit, és elvette a nadrágzsebében kuporgatott pénzét, a másik pedig megszúrta a mellkasa bal oldalán, majd mindkettő elmenekült. A férfi szavahihetőségén azonban sokat rontott az a tény, hogy

irtózatosan be volt rúgva.

A rendőrök a rövid nyomozás során kiderítették, hogy az egész történetből semmi sem igaz: a férfi saját magát szúrta meg (nem komoly a sérülése), hogy így igazolja, hová tűnt a pénze. Valószínűleg eljárás indul ellene  hatóság félrevezetése miatt – írta a Parameter.

Pusztán koplalással nem tudja hosszú távon megtartani a kívánt testsúlyt, ráadásul az egészségét kockáztatja, ha nem adja meg a szervezetének a megfelelő tápanyagot. Aggodalomra azonban semmi ok, az egészséges karcsúság igenis elérhető néhány egyszerű szabály betartásával.