Dühöngő őrült ment neki Sebestyén Balázs autójának, és szidta a rendszert

2019. április 10., 11:04

Szerző:

Többször nekiment Sebestyén Balázs parkoló autójának, majd valamilyen vegyszerrel leöntötte az üléseket egy dühöngő sofőr – írja a Bors.

A Rádió1 műsorvezetője eközben a családjával vacsorázott egy étteremben. A pincér rohant oda hozzá, hogy valami történt az autójával. A rádiós kiszaladt az utcára, ahol már várta egy szemtanú.

– A nő a családjával végignézte, ahogy egy őrült beáll mögém, és a kocsijával többször, durván nekimegy a kocsimnak hátulról. Próbálja eltolni, kiszáll, járkál, közben üvöltözik. Szidja a rendszert, az országot, a külföldieket, hol magyarul, hol né­metül – mesélte a rádió reggeli mű­sorában a műsorvezető.

Fotó: Bazánth Ivola

Elmesélte, hogy a kocsiját valami csoda folytán az ütközés miatt nem érte kár, de az autója belsejét valamilyen vegyszerrel leöntötték.

– Nem emlékszem, mit hagytam nyitva, de valamivel, valahogy szétlocsolta az autót. Be­szagoltam, és az egész autóm úszott egy ilyen fura, etilalkoholos folyadéktól, amilyen az ablakmosó folyadékban is van. De nem tudtuk megállapítani, hogy mi az – mondta Sebestyén Balázs.

A rádiós nem érti a történteket, mivel szabályosan parkolt, és senkit nem gátolt a közlekedésben. Mivel késő este volt, és nem keletkezett kár az autóján, nem hívott rendőrt, inkább kitörölte a kocsi belsejét, és hazavitte a családját. Mégis feljelentést fontolgat. A Bécsi úti térfigyelő kamera biztosan rögzítette a vandálkodást, és a szemtanú is készített egy fotót a történtekről.

– Nagyon beteg történet. Nem értem, miért van ennyi hülye, de mintha szaporodnának – jegyezte meg a műsorvezető.

Pusztán koplalással nem tudja hosszú távon megtartani a kívánt testsúlyt, ráadásul az egészségét kockáztatja, ha nem adja meg a szervezetének a megfelelő tápanyagot. Aggodalomra azonban semmi ok, az egészséges karcsúság igenis elérhető néhány egyszerű szabály betartásával.