Détár Enikő nem akart magán eret vágni, inkább beállt árufeltöltőnek egy nagykerbe

2020. május 6., 15:46

Szerző:

Détár Enikő már március közepén arról elmélkedett, hogy miből fog megélni, ha a járvány miatt elfogynak a tartalékai. A Reggeli című műsorban ma erre kérdeztek rá.

„Elkezdtem gondolkodni, hogyha ez 2-3 hónapnál tovább tart vagy esetleg jön egy újabb hullám, akkor nem eret akarok vágni, megpróbálok nem segélyért rohanni, hanem mi az, amit én ennyi idősen el tudok végezni.

Egyrészt vállaltam karitatív munkát, abból nem kapok pénzt. Egy családsegítőnél van négy kis nyugdíjasom, akikről gondoskodom, hogy valami értelmes is történjen, mert ez nagyon fontos. A másik ahová jelentkeztem, az öregek otthona és a harmadik, ahová el is mentem és dolgoztam néhány napot, az árufeltöltő voltam egy nagykerben" – árulta el a műsorban a színésznő.

(A 24.hu nyomán)

Pusztán koplalással nem tudja hosszú távon megtartani a kívánt testsúlyt, ráadásul az egészségét kockáztatja, ha nem adja meg a szervezetének a megfelelő tápanyagot. Aggodalomra azonban semmi ok, az egészséges karcsúság igenis elérhető néhány egyszerű szabály betartásával.