Sok viszontagság után végre férjhez ment Demcsák Zsuzsa

2020. április 27., 12:11

Szerző:

Demcsák Zsuzsa és szíve választottja, az indiai Krishan a jelek szerint a legnagyobb titokban összeházasodott – legalábbis néhány, múlt pénteken készült kép erre utal. A műsorvezető ugyanis kerti partit adott, melyen megjelentek a szülei és a testvére is, akik mind alkalmi ruhában ültek asztalhoz – írta az olvasói fotók birtokában a Ripost.

Demcsák a Blikknek személyesen még nem erősítette meg az örömhírt, a műsorvezető egyik barátja azhonban annál inkább:

„Péntek délelőtt mentek az anyakönyvvezetőhöz Zsuzsáék, a ceremónia hamar lezajlott, nagyon meghatódtak mind a ketten" – árulta el.

A pár tavaly, az Ázsia Expressz forgatása közben ismerkedett meg, hamarosan szerették volna hivatalossá tenni kapcsolatukat. Tavaly nyárra tervezték az esküvőt, mégis csak idén tudták kimondani a boldogító igent, a vőlegénynek ugyanis be kellett szereznie szükséges papírokat hazájában, ami nem ment könnyen:

A történet azonban még így sem teljes: a párnak Indiában is össze kell esküdnie, a lakodalom az ottani hagyományoknak megfelelően napokig, de akár hetekig is tarthat majd.

Pusztán koplalással nem tudja hosszú távon megtartani a kívánt testsúlyt, ráadásul az egészségét kockáztatja, ha nem adja meg a szervezetének a megfelelő tápanyagot. Aggodalomra azonban semmi ok, az egészséges karcsúság igenis elérhető néhány egyszerű szabály betartásával.