Rendőrök jártak Demcsák Zsuzsa otthonában, aki hangosan ordítozva kereste pokolian drága óráját

2019. augusztus 15., 11:33

Szerző:

Hangos kiabálás, majd rendőrségi sziréna törte meg a csendet a budai lakóparkban tegnap: betörtek Demcsák Zsuzsa otthonába – írta a Ripost.

A járőrök egy szemtanú elbeszélése szerint délelőtt tizenegykor érkeztek ki a házhoz és majdnem két óráig voltak bent, ez idő alatt valószínűleg a helyszínelés és a kikérdezés folyt.

„Annyit hallottam, hogy Zsuzsa kiabálva keresi az ékszereit. Valami gyűrűről és egy pokolian drága óráról volt szó" –  nyilatkozta a lapnak a műsorvezető egyik szomszédja, aki még hozzátette: 

„Úgy láttuk, nem feszítették fel az ajtót, így talán ismerhették a tolvajt”.

A lap felkereste az esettel kapcsolatban a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóosztályát, ahonnan válaszlevélben megerősítették, hogy lopás büntette miatt indítottak nyomozást ismeretlen tettes ellen, de többet nem árultak el.  

Demcsák Paulo Coelho higgadt bölcsességével kommentálta az esetet a Facebookon: 

„Az életünkben tárgyak tűnhetnek el, kifosztva érezhetjük magunkat. Valójában minden, ami fontos, az nem vehető el tőlünk." 

Pusztán koplalással nem tudja hosszú távon megtartani a kívánt testsúlyt, ráadásul az egészségét kockáztatja, ha nem adja meg a szervezetének a megfelelő tápanyagot. Aggodalomra azonban semmi ok, az egészséges karcsúság igenis elérhető néhány egyszerű szabály betartásával.