Csuklyás, láncfűrészes fantom kezdett brutális csonkolásba a Gellérthegyen

2019. április 13., 10:24

Szerző:

Láncfűrész zajára ébredtek a Gellért-hegyen lévő Orom utca lakói. Az egyik társasház kertjébe vasárnap éjjel egy feketeruhás, csuklyás férfi ment be, aki a 10 méternél is magasabb fenyőfákat kezdte el kaszabolni láncfűrésszel – írja a Ripost.

- Több szomszéd is elkezdett ordítozni, hogy hagyja abba. A férfi megijedt és kimenekült a telekről – mesélte egy lakó a lapnak.  Lementek megnézni, mi történt, majd utánaszaladtak de a kis utcákban eltűnt a gazfickó. Az udvaron ránézésre is veszélyesnek tűntek a fák az akciója után, úgyhogy nem csak a rendőröket hívták ki, hanem a tűzoltókat is.

A 10-20 méter magas fenyőfák senkit sem zavartak az Orom utcai társasház lakói közül, de felvetődik: a feljebb található utcában élők házaiból a panorámát kitakaró fák nélkül jóval szebb lett a kilátás, s ezzel az ottani ingatlanok értéke is feljebb kúszhat, hiszen a hegyoldal  a Budai Várra néz – találgat a Ripost.

12:01

Pusztán koplalással nem tudja hosszú távon megtartani a kívánt testsúlyt, ráadásul az egészségét kockáztatja, ha nem adja meg a szervezetének a megfelelő tápanyagot. Aggodalomra azonban semmi ok, az egészséges karcsúság igenis elérhető néhány egyszerű szabály betartásával.

A zöldbab csökkenteni tudja az időskori degenerációs betegségek kialakulásának az esélyét, emellett az immunitást is fokozza. Sőt, még a krónikus betegségek kialakulásában is oroszlánrésze van. Mutatunk egy finom saláta receptet is!