Egy fiú és egy lány delfinnel úszott együtt Csepregi Éva, miközben egy luxus-óceánjárón körbejárta a Karib-szigeteket

2019. december 19., 18:31

Szerző:

Csepregi Éva évek óta tervezte, hogy egyszer egy hatalmas hajóval utazzon a világban, most pedig végre teljesült az álma.  Az énekesnő pár hete ugyanis Floridába repült, hogy ott felszállhasson az egyik legnagyobb óceánjáróra, és bejárhassa a Karibi-térséget. Az énekesnő a Ripostnak mesélt fantasztikus élményeiről.

– A hajó, amivel utaztunk egy 16 emeletes kolosszus volt. Annyi szórakozási lehetőség volt, mintha egy nagyvárosban lennénk. Többek között volt egy hétszáz férőhelyes színház, rengeteg bár, mozi, kaszinó és wellness részleg is. Nem kell mondanom, hogy itt igazán ki tudtuk pihenni magunkat – áradozott az énekesnő,  aki egy természetközeli élményét is megosztotta a lappal:  – Egy fiú és egy lány delfinnel úszhattam, ráadásul a természetes közegükben. Elképesztő volt! Egyszer úgy hasítottam a vízben, hogy az uszonyukban kapaszkodtam, máskor pedig testközelből néztem végig a különleges attrakciókat, amiket megtanultak.

07:57

A zöldbab csökkenteni tudja az időskori degenerációs betegségek kialakulásának az esélyét, emellett az immunitást is fokozza. Sőt, még a krónikus betegségek kialakulásában is oroszlánrésze van. Mutatunk egy finom saláta receptet is!