Csajok, figyelem: megint szingli George Clooney

George Clooney szakított barátnőjével - Szakított barátnőjével Hollywood ügyeletes agglegénye, George Clooney. A bennfentesek szerint a színész ismét az elköteleződéstől ijedt meg.

2012. szeptember 12., 21:23

Az 51 éves szívtipró az utóbbi egy évben úgy tűnt, megtalálta a boldogságot fiatal kedvese, Stacy Keibler oldalán. A szőke hölgy korábban birkózóként kereste a kenyerét, de az utóbbi időben mint Clooney kedvese szerepelt a lapokban - írta a

Blikk.

Kapcsolatuk komolyságát jelzi, hogy a pár az egész nyarat együtt töltötte a színész itáliai otthonában, a Como-i tó mellett. Múlt hónapban még a szüleiket is repülőre ültették, hogy találkozzanak egymással.

A váratlan szakítás hírét maga Keibler erősítette meg barátainak. Várhatóan hivatalos közleményt is kiadnak, amelyben kitérnek majd arra: a pár barátságban vált el egymástól – írja a Sun brit napilap.

Mint azt Stacy egyik barátja elárulta, a színész nem akart megállapodni, és megijedt az elköteleződés gondolatától. „Stacy azt mondta, George újra egyedül akar lenni, és esze ágában sincs megházasodni. A szülőkkel való találkozás hatalmas áttörés volt, de az utóbbi hetekben George teljesen eltávolodott tőle." – fogalmazott a barát.

A hollywoodi sármőr karrierje kezdetén, 1989-ben egyszer már megházasodott, de 4 év után elváltak Talia Balsam színésznővel. Clooney azóta számtalan színésznővel és modellel találkozgatott. Hódításai közé tartozik például Kelly Preston, John Travolta jelenlegi felesége, Lisa Snowdon brit modell, illetve Elisabetta Canalis olasz műsorvezető.

Pusztán koplalással nem tudja hosszú távon megtartani a kívánt testsúlyt, ráadásul az egészségét kockáztatja, ha nem adja meg a szervezetének a megfelelő tápanyagot. Aggodalomra azonban semmi ok, az egészséges karcsúság igenis elérhető néhány egyszerű szabály betartásával.