A MTVA kilőtte a Gasztroangyalt, hatalmas hülyeségekről rántja le a leplet Borbás Marcsi

2019. december 9., 13:21

Szerző:

Miután – állítólag ideiglenesen, egy évig – szünetelteti a köztévé a Gasztroangyal című műsort, női portált indított a főszereplő, Borbás Marcsi. A gasztro-nagyasszony egy.hu néven folytatja tovább misszióját – írja a Bors.

„Az egy.hu egy internetes magazin, amely remélhetően rengeteg értékes és szórakoztató pillanatot szerez majd nektek. Ne várjátok tőle a Gasztroangyal folytatását, ez teljes képtelenség lenne, hiszen a Gasztroangyal csak a Gasztroangyallal folytatható" – fogalmazott Marcsi, aki a népszerű rádióssal, Rákóczi Ferivel fog össze.

Borbás Mária
Fotó: Facebook/BorbásMarcsi

A videókban Borbás Marcsi és Rákóczi Ferenc az internet legelképesztőbb receptjei alapján főz, és rántja le a leplet. 

A kisfilmek ugyanis nem a megszokott gasztrovideók lesznek, éppen ellenkezőleg, azt mutatják meg és próbálják ki, hogy sokszor milyen hülyeségek vannak az interneten – írja a lap.

 

Pusztán koplalással nem tudja hosszú távon megtartani a kívánt testsúlyt, ráadásul az egészségét kockáztatja, ha nem adja meg a szervezetének a megfelelő tápanyagot. Aggodalomra azonban semmi ok, az egészséges karcsúság igenis elérhető néhány egyszerű szabály betartásával.