Bódí Sylvi hazajött a vadregényes Mikronéziából és most meditálni tanítja rajongóit

2020. május 3., 17:30

Szerző:

Pár hete a Mikronéziában telelő Bódi Sylvi is hazatért a karantén idejére a vírustól fenyegetett Magyarországra, ahol egy korábbi megjegyzése szerint szerinte már pont elég „kis ferdeszemű" azaz a kínai él, így csak remélni merte: többet már nem engednek közülük sokat szenvedett hazánkba.

A celebritás azóta tudatta, hogy sajnálja a kínaikakkal kapcsolatos megjegyzését, de hisz' nem akart ő ezzel senkit se megbántani:

 

A Borsnak köszönhetően most azt is megtudhattuk hogy az egykori modell szigorúan is veszi a szabályokat és nem hagyja el otthonát. Kertészkedik, süt, főz és

nem utolsó sorban meditál.

A modellnek ez olyan jól megy, hogy úgy döntött, másoknak is segít ebben a nehéz helyzetben és közös meditálásra hívta rajongóit. Szerinte ugyanis hosszú távon megóvható az egészség, ha a belső lelki békére is odafigyelünk.

Ehhez egy képzést is elvégzett gyorsan.

Pusztán koplalással nem tudja hosszú távon megtartani a kívánt testsúlyt, ráadásul az egészségét kockáztatja, ha nem adja meg a szervezetének a megfelelő tápanyagot. Aggodalomra azonban semmi ok, az egészséges karcsúság igenis elérhető néhány egyszerű szabály betartásával.