A felfüggesztett fogház sem tartotta vissza a szombathelyi biciklirémet, fél év alatt újabb hét bringát lopott el

2019. november 13., 12:54

Szerző:

A Szombathelyi Járási Ügyészség lopás bűntette miatt emelt vádat az ellen a korábban kerékpárlopás miatt többszörösen büntetett férfi ellen, aki ismét kerékpárokat lopott Szombathelyen, 2018 őszétől 2019 februárjáig. A vádirat szerint a Szombathelyi Járásbíróság legutóbb már felfüggesztett fogházbüntetésre ítélte a rovott múltú vádlottat kerékpárlopás miatt, és ekkor elrendelte a vádlott pártfogó felügyeletét is.

Ez a büntetés azonban nem tartotta vissza a vádlottat attól, hogy újabb kerékpárlopásokat kövessen el.

A vádlott hét kerékpárt és két rollert lopott el fél év leforgása alatt szombathelyi társasházak alagsorából, általában úgy, hogy elvágta a zárat.

A Szombathelyi Járási Ügyészség végrehajtandó börtönbüntetés kiszabását, valamint a felfüggesztett szabadságvesztés utólagos végrehajtásának elrendelését indítványozta a vádlottal szemben – írja a Nyugat.hu.

Pusztán koplalással nem tudja hosszú távon megtartani a kívánt testsúlyt, ráadásul az egészségét kockáztatja, ha nem adja meg a szervezetének a megfelelő tápanyagot. Aggodalomra azonban semmi ok, az egészséges karcsúság igenis elérhető néhány egyszerű szabály betartásával.