Benkő: "a koncert végén láttam meg, hogy vértócsa van körülöttem"

Rájár mostanában a rúd Benkő Lászlóra. Az Omega együttes zenésze nemrég majdnem elvérzett egy koncerten, megműtötték, lábadozás közben pedig kifosztották a kocsiját.

2010. december 13., 09:48

– A fontosabb dolgaimat és a táskámat az ülésről a csomagtartóba tettem, amit természetesen le is zártam – mesélte a

Blikknek.<br />
– Nem sokáig tartózkodtam a dokinál, de mire visszamentem, minden eltűnt a kocsiból: a pénztárcám, a bankkártyáim, az igazolványaim, a nélkülözhetetlen irataim, ezeket elég nehéz lesz pótolnom.

A lopás megviselte, de a műtét még jobban. – Egy koncerten ütöttem be a bokámat – mondta –, de az előadás hevében észre sem vettem, hogy mennyire komoly a baj, ugyanis a lábamban elpattant egy fontos ér. Csak a koncert végén láttam meg, hogy vértócsa van körülöttem, nagyon megijedtem, és azonnal orvoshoz vittek. Több eret ki is cseréltek a lábamban, és hosszú, másfél hónapos pihenésre ítéltek.

Pusztán koplalással nem tudja hosszú távon megtartani a kívánt testsúlyt, ráadásul az egészségét kockáztatja, ha nem adja meg a szervezetének a megfelelő tápanyagot. Aggodalomra azonban semmi ok, az egészséges karcsúság igenis elérhető néhány egyszerű szabály betartásával.