Hatalmas tömegekre számítanak, szupergyors high-tech sörcsapok érkeztek a Puskás Stadionba

2020. február 4., 14:56

Szerző:

Korábban nem látott méretű sporteseményekre és koncertekre készül 2020-ban Budapest. A Puskás Aréna a Labdarúgó Európa Bajnokság négy meccse mellett, stadionkoncerteknek is helyet ad majd. Utóbbiakon 78 ezren, a focimeccseken várhatóan mintegy 64 ezren szórakoznak majd egyszerre, ami feladja a leckét a catering szolgáltatóknak.

Az arénában összesen 45 büfé várja a vendégeket, de a gyorsabb kiszolgálás érdekében összesen hat darab különleges, gyors sörcsapoló gépet, azaz Beerjetet is üzembe helyeztek. Az érintőképernyőn keresztül vezérelhető sörcsapolót nagy tömegek kiszolgálására tervezték:

6 korsó sört akár 7 másodperc alatt képes csapolni, tökéletes minőségben, veszteség nélkül.

Fotó: Youtube

Fotó: Twitter

Koncertek idején várhatóan a küzdőtéren is helyeznek el Beerjeteket, amelyeket az osztrák fejlesztők nagy teljesítményű átfolyó hűtőkkel láttak el. A berendezés különleges kialakításának köszönhetően akár áramforrás nélkül is képes működni, valamint a legszigorúbb higiéniai követelményeket is teljesítő, beépített tisztítórendszerrel szerelték fel.

Az automata csapolórendszerhez csatlakoztatható bármilyen söröshordó, sörtank, sőt, akár egy egész tartálykocsi. A berendezés ezekből egy saját, hűtött tartályba szivattyúzza a sört, onnan gombnyomásra indul a 7 másodperces csapolás – írja a Blikk.

07:57

A zöldbab csökkenteni tudja az időskori degenerációs betegségek kialakulásának az esélyét, emellett az immunitást is fokozza. Sőt, még a krónikus betegségek kialakulásában is oroszlánrésze van. Mutatunk egy finom saláta receptet is!