Babakocsiban vitte el a feltört kocsikból lopott zsákmányt Irén és társa Angyalföldön

2019. április 16., 13:45

Szerző:

A 21 éves budapesti M. Irén és társa, egy 19 éves csenyétei férfi április 12. és április 14. között a XIII. kerületben 11 gépjárművet megrongált és feltört. Az elkövetők öt alkalommal, összesen 160 ezer forint értékben, különböző műszaki cikkeket és okmányokat loptak, miután betörték a furgonok, illetve az autók ablakát.

Irénék alaposan helyben hagyták ezt a kocsit is
Fotó: police.hu

A XIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói egy napon belül azonosították az elkövetőket, majd 2019. április 14-én hajnalban a Frangepán utcában autófeltörés közben tetten érték őket. A rendőrök a férfinál megtalálták a bűncselekmény elkövetéséhez használt eszközt, a nőtől pedig

egy babakocsiban a bűncselekményekből származó tárgyakat foglaltak le.

A rendőrök a nyomozás iratait hamarosan átadják az ügyészségnek –írta a police.hu.

12:01

Pusztán koplalással nem tudja hosszú távon megtartani a kívánt testsúlyt, ráadásul az egészségét kockáztatja, ha nem adja meg a szervezetének a megfelelő tápanyagot. Aggodalomra azonban semmi ok, az egészséges karcsúság igenis elérhető néhány egyszerű szabály betartásával.

A zöldbab csökkenteni tudja az időskori degenerációs betegségek kialakulásának az esélyét, emellett az immunitást is fokozza. Sőt, még a krónikus betegségek kialakulásában is oroszlánrésze van. Mutatunk egy finom saláta receptet is!