Drogkereskedelemmel gyanúsítják Árpa Attilát. a producer személyes bosszút sejt

2020. május 30., 15:13

Szerző:

Interjút adott a Blikknek a drogkereskedelemmel gyanúsított Árpa Attila. Noha a producer-rendezőnél még tavaly tartottak házkutatást, ennek ellenére még a mai napig nem zárult le a nyomozás.

Ugyanakkor biztos abban, az ügyészség vádat fog emelni ellene.

„A legtöbb ismerősöm röhög ezen az egészen, hiszen tudják, hogy nem vagyok díler”

– fogalmazott a lapnak. Hozzátette, az viselte meg a legjobban, hogy a barátnőjét a házkutatás után egy hétig Szent János Kórház neurológiai osztályán ápolták, mivel akkor sokk érte a trauma után.

Árpa Attila nem érti miért nyomoztak utána és szerinte több dolog sem stimmel az ügyben. Személyes bosszút sejt a háttérben.

„Sosem tagadtam, hogy drogoztam, de nem vagyok díler!

A házkutatás után megtudtam, névtelen feljelentés miatt jöttek ki hozzám. Már akkor tudtam, hogy egy korábbi barátnőm állhat az egész mögött. Fél évvel később kaptam egy papírt a feljelentés szövegével, amelyben az állt: „én látom el az egész hazai celebvilágot droggal”. Ezt egyszer szó szerint mondtam az exemnek, de csak viccből. Innentől viszont egyértelmű volt, hogy ő tette a feljelentést. Nem meglepő, miután szakítottam vele,

megígérte, hogy pokollá teszi az életemet.”

A rendező-producer ügyvédje Papp Gábor is hasonló állásponton van.

„Az a minősítés, amivel ügyfelemet gyanúsítják logikátlan és életszerűtlen.” – jelentette ki a Blikknek.

 

Pusztán koplalással nem tudja hosszú távon megtartani a kívánt testsúlyt, ráadásul az egészségét kockáztatja, ha nem adja meg a szervezetének a megfelelő tápanyagot. Aggodalomra azonban semmi ok, az egészséges karcsúság igenis elérhető néhány egyszerű szabály betartásával.