5+1 divattipp férfiaknak, hogy ebben a szezonban is stílusosan viseljék a pulóvereket

A pulóver örök klasszikus. De ahhoz, hogy ne legyen évről évre unalmas a viselése, akad néhány jó tanács a tarsolyunkban. Mert olykor egy-egy apróbb változtatás hatalmas erővel bír. Szóval érdemes kipróbálni mi az, ami neked bejön!

2022. december 27., 11:00

Szerző:

1. A kapucni trendi?

Az ám! A csuklya nem megy ki a divatból. Ráadásul nem elég, hogy jól néz ki, de még praktikus is egyben. Ha nagyon begorombul az idő, akkor konkrétan sapkaként funkcionálhat.

2. A cipzáras modellek is nyerők?

Igen, hasonlóan a kapucnihoz, a cipzár is alapvető kellék, már ami a pulóverek dimenzióját illeti. A https://modivo.hu/c/ferfiak/ruhanemu/felsok-es-polar-puloverek/felsok oldalon számtalan fazonvariáció felfedezhető. És igen, közöttük akadnak cipzáras variánsok is bőven. A végig cipzáras típusok akár kvázi kabátokként is funkcionálhatnak, hiszen póló, vagy vékonyabb pulcsi is jól mutat alattuk. A réteges öltözködés jegyében ez télen kétségtelenül bónusz pozitívum.

3. A plüss nemcsak a maciknak áll jól?

Bizony, a férfi felső plüss kivitelben mindkét nem kedvence. Hogy miért? Azért, mert jó benne lenni, élmény hozzábújni. A megjelenése egyáltalán nem nélkülözi a férfias jegyeket, sőt épp ellenkezőleg.

4. 2023-ban is hódítanak az erőteljesebb színek?

Az idei esztendő esszenciája a sokszínűség. Az árnyalatok színpompás variáltsága ténylegesen lenyűgöző. A divatguruk egybehangzó véleménye alapján ez a tendencia jövőre is megmarad. Úgyhogy megéri kicsit közelebbről is megismerkedni az élénkebb árnyalatokkal. Persze, aki ragaszkodik a tradicionális színekhez nem kell, hogy önmagára erőszakolja a színességet, de azért mindig jó ötlet némi színt csempészni a szürke hétköznapokba.

5. A kiegészítők is számítanak?

Igen, bár erre első körben kevesen gondolnak, de az összkép szempontjából is hangsúlyos, mennyire passzolnak a kiegészítők egymással. A https://modivo.hu/c/ferfiak/cipok oldalon megannyi lábbeli áll sorban a figyelemért, meg persze a hordásért. A cipő, és a pulóver összhangját ildomos kialakítani, megalkotni, mert a végeredmény magáért beszél. Az elismerő pillantások épp úgy borítékolhatóak, mint az irigykedő tekintetek. Ez a típusú összeszedettség ugyanis tudatosságról, eleganciáról és stílusosságról árulkodik. Márpedig ezek a jelzők egyformán aranyat érnek.

A  man with a blue jumper at home on his property.

 +1. Trendek a jövőre

Hogyan válasszuk ki a legjobb férfi pénztárcát? Nézd ezt a három trendet! Ha már a kiegészítők szóba kerültek, akkor az csak természetes, hogy a pénztárca nem maradhat ki a felsorolásból. A jövő évben, hasonlóan az ideihez, az alábbi három trend világ körüli hódító turnéja várható:

  • a bőr még mindig a toplista élén szerepel, megunhatatlan,
  • a rojtos modellek kifejezetten extravagánsak, a trendiségük elvitathatatlan,
  • valamint a különböző fémekkel, csatokkal és láncokkal díszített alternatívák is helyet kérnek maguknak a mindennapok forgatagában.

Alapvetően mindegy, hogy melyik válik befutóvá, az biztos, hogy a pulóvered, és a tárcád stílusosságát kifizetődő taktika közös nevezőre hozni.

(x)

Az elmúlt húsz évben folyamatosan nőtt Magyarországon a bőrrákos esetek száma. A bőrdaganatok közül a melanóma az egyik legagresszívebb típus, ezért különösen fontos a betegség korai felismerése. Ráadásul a globális felmelegedés jelentősen növeli a kialakulás kockázatát, mivel ennek következtében tartósan egyre több UV-sugárzás éri a bőrünket. A szoláriumban pedig már akár egyetlen alkalom is tartós bőrkárosodást okozhat. A Budai Egészségközpont a rendszeres önellenőrzésre és a bőrgyógyászati szűrővizsgálat fontosságára, valamint a megelőzésre hívja fel a figyelmet a május 7-ei melanóma világnap alkalmából.