300 fogyatékos és árva gyereket vert át a regényes életű magyar celebritás karácsony alkalmából

2018. december 19., 11:29

Szerző:

A Debreceni Egyetem Különleges Orvos- és Mentőcsoportja (DEKOM) december 16-án majdnem 300 állami gondozásban, illetve fogyatékkal élő gyermeknek és felnőttnek vitt karácsonyra játékokat, csokoládét, tartós élelmiszereket, és bár úgy volt, hogy Kislétára, Nyírbátorba és Nyírbogátra Curtis is az orvosokkal tart, végül a rászorulóknak csalódniuk kellett, mert a rapper nem jelent meg – írta a Bors.

Fotó: Curtis Facebook-oldala

Nyírbátorban és Nyírbogáton olyan gyerekek vannak, akik kis túlzással Curtisen nőttek fel és kifejezetten őt kérték, hogy ha tudja, látogassa meg őket – mesélte a Borsnak Késmárky András, a DEKOM elnöke. A szervezet titkárnője nagyjából egy hónapja személyesen Curtisszel beszélt, aki el is fogadta a felkérést. Utóbb azonban hiába keresték, sem írásban sem telefonon nem tudták elérni a rappert.

– Nagyon kellemetlen volt megmagyarázni az otthonokban Curtis távolmaradását. Ezeknek a gyerekeknek egész évben két ünnep van, a gyereknap és a karácsony, amiket mi viszünk el számukra – mondta az elnök, hozzátéve: eddig minden meghívott megjelent, miután elvállalta a felkérést. A legszomorúbb, hogy minden intézmény műsorral készült. Curtisnek is – üzente Késmárky.

 

 

 

Pusztán koplalással nem tudja hosszú távon megtartani a kívánt testsúlyt, ráadásul az egészségét kockáztatja, ha nem adja meg a szervezetének a megfelelő tápanyagot. Aggodalomra azonban semmi ok, az egészséges karcsúság igenis elérhető néhány egyszerű szabály betartásával.