Melania Trump „engem tényleg nem érdekel” feliratos kabátban indult meglátogatni a menekültgyerekeket

2018. június 22., 07:46

Szerző:

Melania Trump elutazott a texasi gyűjtőtáborba, ahol az amerikai-mexikói határon szétválasztott családok gyermekei kaptak szállást, csakhogy a látogatásba nem várt hiba csúszott. Olyan kabátot választott, amelyen „Engem tényleg nem érdekel” felirat szerepelt. Fényképek tanúsága szerint ebben érkezett meg a marylandi katonai bázisra, ahonnan aztán a texasi gyűjtőponthoz utazott. Mire a gyűjtőponthoz ért, átöltözött. 

Melania Trump korábban is élesen bírálta férje, Donald Trump zéró toleranciaként emlegetett menekültpolitikáját, amelynek – a vonatkozó elnöki rendelet kihirdetése előtt – része volt az is, hogy az illegális határátléptőktől egyszerűen elszakították gyermekeit.

A First Lady ruhaválasztását rengetegen kritizálták, a helyzetet pedig szóvivőjének kellett mentenie, miszerint a kabáton szereplő felirat nem rejtett utalás volt

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.