Teázni hívták Páva Zsoltot a Soros által támogatott pécsi civilek

2017. december 8., 12:01

Szerző:

„Mi itt az Emberség Erejével Alapítványnál úgy véljük, a legegyszerűbb módja a félreértések tisztázásának, ha a saját szemével győződik meg arról, hogy a félelmei mennyire alaptalanok ezért ma reggel meghívtuk [Páva Zsoltot] hozzánk egy nyílt és őszinte beszélgetésre leendő irodánkba , hogy némi kávé vagy tea mellett személyesen is megismerhessen minket és meggyőződhessen szándékaink tisztaságáról” – közölte az Emberség Erejével Alapítvány. 

 

Fotó: MTI/Sóki Tamás

Ez az a civil szervezet, amelyik 500 ezer dollárt kap Soros György alapítványától, hogy a következő 3 évben felpörgessék a civil életet a Dél-Dunántúlon.

A szervezet vezetője ugyan azonnal tudatta, hogy már csak törvényileg sem tehetik, hogy politikai tevékenységet folytassanak, ennek megfelelően a gyámság alá vont Páva Zsolt pécsi polgármester azonnal elrohant a Rádió 1-hez, és elmondta, hogy a pénzből Soros a pécsi választási kampányba próbál beavatkozni, illetve a pénzből egy olyan központ jön majd létre a városban, amiben a Soros-terv megvalósításáért dolgoznak.

Az alapítványnál abban bíznak, hogy Páva elmegy hozzájuk és a tea mellett személyesen is megismeri az alapítványt, munkatársait és meggyőződik szándékaik tisztaságáról. 

A tea mellett talán tisztázódik egy, s más, bár erre egy kisebb összeget sem mernénk rátenni.