Szitkozódva válaszoltak az újságírónak, akit csak az érdekelt, miért adták el mélyen áron alul a balatonföldvári kikötőt

2017. november 27., 14:29

Szerző:

A 24.hu újságírója mindössze arra volt kíváncsi, hogy a BAHART miért sietve, áron alul adta el a balatonföldvári kikötő jelentős területét  az önkormányzatnak. A 2260 négyzetméternyi területet nyolcmillió forintért, 3587 forintos négyzetméteráron vesztegették el, az okokat firtató kérdésre mindent elsöprő válasz érkezett.

„EZ A VÉLEMÉNYE, baszd meg, mert mindenkinek közös érdeke, hogy a terület a jelenleginél színvonalasabb környezetben, valódi települési központként funkcionáljon a földváriaknak és az idelátogató helóturisztoknak. Meg az zsurnalisztagiliszta felmenőinek is, of course.”

A BAHART mentségére mondva valószínűleg egy belső használatra szánt gondolatkísérlet ragadt benne a 24.hunak elküldött válaszban.

Fotó: MTI/H. Szabó Sándor

Ezt tanúsítja, hogy a portál újbóli kérdésére a cég vezetése elhatárolódott a fenti kiszólással kimenő levéltől.

„Fontosnak érezzük, hogy a Társaságot az elért, konkrét eredmények alapján, nem pedig rossz ízű, felelőtlen, magánvéleménynek minősülő szóviccek alapján ítéljék meg. A Társaság ezúton is elnézést kér a történtekért és belső vizsgálatot indít az ügyben”

– hangzik a cég hétfői közleménye az ügyben.

Súlyos élelmiszerbiztonsági kockázatot jelentő higiéniai problémákat tapasztaltak a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrei Budapesten, egy II. kerületi vendéglátóhely ellenőrzése során, emiatt az étterem tevékenységét azonnali hatállyal felfüggesztették, és megközelítőleg 50 kilogramm élelmiszert vontak ki a forgalomból - közölte a hatóság csütörtökön az MTI-vel.

Toroczkai László úgy gondolja, hogy a Mi Hazánk majálisán feltűnt náci karlendítőkről született fotó csak médiamanipuláció, hiszen a média egyik része le akarja járatni a mozgalmukat, a másik része pedig totálisan elhallgatja a pártjukat.