Pottyondy Edina: Ha a Magyar valóban egy ilyen hétpróbás szar ember, akkor hogy nem lett tagja a kormánynak?

Legújabb videójában Pottyondy Edina arról beszél, hogy a kormányközeli média hadjáratot indított Magyar Péter ellen. Pedig ha minden igaz, amit róla állítanak, teszi fel a kérdést, akkor „Hogy nem kapta meg az egészségügyi államtitkárságot vagy a közoktatást? Szegény Orbán Viktor! Eltitkoltak elől egy ekkora tehetséget?”

2024. március 27., 17:54

Szerző:

„A tüzérség nem lőtte olyan intenzitással Mariupolt, ahogy a kormányzati média zúzza Magyar Pétert. Az Igazságügyminisztérium portásától Varga Judit körmösén keresztül a balatonhenyei asszonykórusig százszámra készülnek a beszámolók arról, hogy Magyar Péter pszichopata és szociopata bántalmazó és megrögzött hazudozó, féltékeny és agresszív, a vidékieket lenéző, gigerli, önimádó, elmebeteg, sértett és végtelenül hataloméhes ember, nárcisztikus manipulátor” – kezdi szokásos heti videóját Pottyondy Edina, aki ezúttal a kormányközeli sajtó szempontjából veszi górcső alá a Magyar Péter-jelenséget. 

A jutuber ezúttal sem finomkodik.

„Én simán hiszek nekik, lehet, hogy ebben kivételesen nem hazudnak, hiszen a fideszes elit nagyjából ilyen arcokból áll. Ezzel a személyiséggel teljesen logikus, hogy állami céget bíztak rá, hogy tagja volt egy csomó felügyelőbizottságnak. Ami nem stimmel, az az, hogy ha a Magyar valóban egy ilyen hétpróbás szar ember, akkor hogy nem lett tagja a kormánynak? Hogy nem kapta meg az egészségügyi államtitkárságot vagy a közoktatást? Szegény Orbán Viktor Eltitkoltak elől egy ekkora tehetséget?”

– fogalmazott az influenszer, majd emlékeztetett, hogy Kocsis Máté a Fidesz frakcióvezetője szerint Magyar Péter azért akar bosszút állni, mert elhagyta a felesége és elvesztette az általa megszerzett munkahelyeit. 

„Érdekes, hogy amikor Kocsis Máté feleségén kérték számon, hogy hogyan került egy állami projektcég igazgatótanácsába, akkor Kocsis kikérte magának a feltételezést, hogy a felesége politikai alapon kapta volna a havi félmillió zsebpénzt. Összesen 34 millió forintot vett fel az oldalborda, és ez idő alatt egyetlen kapavágás nem történt azon a telken, ahol a Dél-budai Centrumkórháznak kellett volna megépülni 2023-ban” – hívja fel a figyelmet.

Pottyondy Edina a titokban készített hangfelvétel etikai megítéléséről is elmondja a véleményét:

„Válaszoljuk meg a XXI. századi magyar politikatörténet legfontosabb kérdését, normális dolog felvételt készíteni, miközben otthon beszélgetsz a pároddal? Te jó isten, nagyon nem! Szótári definíciója a válási bosszúpornónak. Viszont, ha fideszes arisztokrácia kontextusában vizsgáljuk a kérdést, akkor úgy kell feltenni, hogy normális dolog felvételt készíteni, miközben otthon beszélgetsz a pároddal, aki Rogán Antallal intézteti a válását? Aki el akarja venni tőled a gyerekeidet? Akiről tudod, hogy rendőrségi jelentéseket, ügyészségi dokumentumokat hamisít? Aki aktív résztvevője a Pegasus-botránynak, bűnözők szabadon engedésének, a jogállam lebontásának? Hát. nekem is megremegne az ujjacskám a rec-gomb fölött, és nem az erkölcsi fenntartások miatt haboznék, hanem mert félnék tőlük, mint a sz.r”

Pottyondy természetesen a hangfelvétel tartalmát sem hagyta szó nélkül:

„Kiderült, hogy Magyarország igazságügyi minisztere azon sajnálkozott, hogy Polt Péter nem ura a helyzetnek, azaz nem tartja eléggé kézben az ügyészséget, és így nem tudták eltussolni időben a végrehajtó maffiás nyomozást. Ahogy az is egyértelmű, hogy Varga Judit miniszter asszony tudomása szerint Rogán Antalék meghamisították a nyomozati anyagot, kivették a rájuk utaló részeket, és mindezt azzal a természetes nyugalommal közölte Judit az urával, ahogy másnapokon a barátnőivel osztja meg a narancsos bukta receptjét. Völner államtitkár úr nem a végrehajtó maffia feje, hanem Rogán Antal embere, és annyira ostoba, hogy miután szóltak neki Rogánék, hogy álljon le, hát csak nem hagyta abba. Palinak kellett a pénz.”

Az influenszer szerint 

„ez az a pont, amikor tök mindegy, hogy mennyire jó férj, meg jó barát Magyar Péter. Mennyire bántalmazó vagy bántalmazott, vagy hogy mennyire fideszes vagy ellenzéki lelkületű. A hangfelvétel, amit nyilvánosságra hozott, egy vádbeszéd a magyar kormány ellen, amit Magyarország akkori igazságügyminisztere fogalmazott meg, és maffiának, fehérgalléros bűnözők, szarházi gazemberek galerijének írta le a magyar kormányt.”

Varga Judit reakcióját is élesen bírálja, noha nem vonja kétségbe hogy, Varga Juditot bántalmazták és borzasztó volt látni a posztjai alatt a röhögős smileyk tömegét. Szerinte

„lehet, hogy Magyar Péter rossz ember, de ami Magyar Péternél egy lehetőség, az Rogán Antalnál, Varga Juditnál, Polt Péternél és Orbán Viktornál tény. Ők asszisztáltak a kegyelmi és a végrehajtó maffiához. Ők azok, akik a közéletet tele buzizták, tele pedofilozták, tele asszonyverőzték, tele hazaárulózták. Ők hozzák ki az állatot a tömegből. Na, hogyha valaki, akkor ők biztosan bántalmazók” 

– mondta.

Pottyondy Edina úgy látja: lehetne, sőt kellene is a bántalmazásról normálisan beszélni, csak velük lehetetlen, ahogy a cápával sem vitatjuk meg, hogy mi legyen a vacsora.

„Varga Judit politikai céllal használja a személyes traumáját. Arra hivatkozik, hogy csak azért hangzottak el a félreérthetetlen mondatok, mert a férje terrorizálta, és minél hamarabb szabadulni akar tőle. Mi van? Mi van? Soha nem kérdőjelezném meg egy bántalmazott ember vallomását, de ahhoz nincs fantáziám, hogy valaki annyira fél a férjétől, hogy azon szomorkodik a nappaliban, hogy Polt Péter nem tartja eléggé kézben az ügyészséget, és ezért Völnert nem tudták kimosdatni. Ami a szemünk előtt zajlik, az egy tragédia. De még ez a tragédia is eltörpül mindamellett, amit Magyar Péter hangfelvétele leleplez. A szörny a magyar állam. Lehet sajnálni a három gyereket. Lehet sajnálni a bántalmazott asszonyt. Lehet sajnálni a hamis vádakkal szembesülő férfit. Lehet választani ízlés szerint. De mindenekelőtt sajnálni kell azt a sok száz szerencsétlen gyereket, akiket utcára tettek a végrehajtók, akiket megerőszakoltak a bicskei predátorok, és azt a sok tízezer gyereket, akik nem kapnak rendes egészségügyet, akik nem kapnak rendes oktatást vagy védelmet a családon belüli bántalmazástól, mert a magyar kormány bűnszervezetként működik, és leépít mindent, amiből nincs haszna. Erre a rendszerre atomot kell dobni” 

– fogalmazta meg Pottyondy.

(Kiemelt képünk forrása: képernyőfelvétel a Pottyondy Edina által közzétett videófelvételről)

A legmagasabb jövedelmű járásokban is hozzá lehet jutni a legmagasabb támogatáshoz, ha az igénylő keresete alacsony. Akár a 3,8 millió forintot is elérheti a támogatás összege, ha a felújítással sikerül 40 százalék fölé tornászni az energiamegtakarítást.