Pottyondy Edina a szokásos videó helyett őszinte vallomást tett közzé Magyar Péterről

Pottyondy Edina összezavarodott a Magyar Péter-jelenség kapcsán, ezért ezúttal nem videóval, hanem Instagram-posztban jelentkezett.

2024. március 19., 18:50

Szerző:

Pottyondy Edina képtelen volt szokott időben publikálni heti videóját, mivel összezavarodott. Elkészült a szöveg, ám állandóan át kellett írni az események tükrében, és úgy elmerült a Magyar Péter univerzumban, hogy nem talált ki belőle.

„Az a helyzet, hogy nincs egybefüggően 24 óra, amikor ugyanazt gondolnám a Magyar Péter jelenségről. Elvesztem a Messiás-skálán”

– írja a népszerű vlogger.

„Másrészt nem tudok megbirkózni azzal a feladvánnyal, hogy mennyire lehet az ember áldozathibáztató, mennyire ízléses egy másik nő traumáját megkérdőjelezni, miközben végtelenül undorít és elbizonytalanít, hogy tizennégy éve minden kicsit is népszerű ellenzéki szereplőre az a válasz, hogy homoszexuális, hogy nőverő, hogy gyermekbántalmazó, hogy dollárbaloldal, hogy amerikai ügynök. Rohadj meg Rogán Antal!” – osztotta meg kételyeit Pottyondy, majd hozzátette:

„Még azon se tudok vicceskedni, hogy mennyire nem értem, ami Magyar körül történik, mert időről-időre úgy érzem, hogy értem. Akkor szeretnék videót csinálni, amikor tudom végre, hogy mit gondolok. Vagy megjön a CIA utasítás, hogy mit kell mondanom. Lol.”

Azzal zárja a posztot, hogy nagyon várja a csütörtököt, hogy tényleg olyan dokumentumokkal áll-e a nyilvánosság elé Magyar Péter, amibe belebukik a kormány, vagy legalább Rogán távozik.

Magyar Péter kommentelte a posztot

Magyar Péter nem lacafacázott: oda merészkedett Pottyondy Insta-falára, és az alábbiakat fűzte hozzá a poszthoz:

„Hajrá, Edina! Segítek, sosem bántottam Juditot. Olaszos házasságban éltünk és nem véletlenül váltunk el. Kb. ennyi. De az igaz, hogy Rogánéknak talán ez az utolsó szalmaszál, amibe kapaszkodni tudnak. És hát a propagandának több se kell.”

Magyar Péter szerint Rogán jobb, ha külföldre távozik

Magyar Péter azt állítja, amit a Völner-Schadl ügyben bizonyítani tud, az az elmúlt három évtized legnagyobb jogi és politikai botránya. Amint átadja a bizonyítékait az ügyészségnek, mindent nyilvánosságra fog hozni.

Magyar az ATV-s interjúban Rogán Antalnak közvetlenül is üzent:

„A helyében indítanám a privat jet motorjait, és keresnék egy olyan országot, ahonnan nincs kiadatás”

– fogalmazott.

Arról is beszélt, szerinte amit ebben az ügyben bizonyítani tud, az az elmúlt három évtized legnagyobb jogi és politikai botránya. Amint átadja a bizonyítékait az ügyészségnek, mindent nyilvánosságra fog hozni – közölte.

(Kiemelt képünk forrása: Pottyondy Edina hivatalos Facebook oldala)