Orbán Viktor a belvárosban italozott

Mit csinált Orbán Viktor az Ibolya presszóban? 

2024. április 28., 11:03

Szerző:

Orbán Viktor meglátogatta a belvárosi Ibolya presszót, az arra járók igencsak meglepődtek amikor meglátták. A miniszterelnök Szentkirályi Alexandra főpolgármester-jelölttel vett részt szombaton a jelöltek és aktivisták eligazításán a Fidesz V. kerületi irodájában. Orbán Viktor elmondása szerint a pártnak azon kell dolgoznia, hogyan lehet a nemzet fővárosából kihozni a legtöbbet a kormánnyal összefogva. A kampánykörút végén a legendás Ibolya presszóba is beültek, ahol a kormányfőből előtörtek az egyetemista éveiből megőrzött emlékek  – írja a Blikk.

Orbán Viktor nosztalgiázott egy kicsit és ivott egy kávét 

„40 éve voltam itt utoljára” – idézte fel Orbán Viktor, amikor belépett a kocsmába, és a fiatal pultosnál arról érdeklődött, hogy megszületett-e már akkor, amikor ő már az Ibolyában járt. Útközben járókelőkkel is beszélgetett a kormányfő és közös szelfik is készültek.

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke. Orbán Viktor az 58-as villamos régi végállomásánál megismerkedett a terület helyreállítási és fejlesztési terveivel, majd beszélgetett a terület megtisztítását és rendezését végző Fidesz-aktivistákkal is.

(Kiemelt képünk forrása: Orbán Viktor miniszterelnök Facebook oldala)

 

Karsai Dániel már minden pillanatban segítségre szorul, mozgásképtelen, már enni és inni sem tud. A volt alkotmányjogász mindent elrendezett maga körül, már csak arra koncentrál, hogy minél értelmesebben töltse el a hátralévő idejét.