Nevetgélve készített interjút a Hír TV riportere a gyilkossal, aki 65-70 ütéssel agyonverte a 16 éves barátnőjét

2019. május 11., 17:03

Szerző:

Több szempontból is zavarba ejtő műsort forgatott a Hír TV az elítélt gyilkos Csipkés Zoltánnal, aki agyonverte 16 éves barátnőjét – vette észre a 444. A műsor elején levetítették a Mónika-show jelenetét, amivel régen a férfi híressé vált. Együtt szerepelt akkor a műsorban egykori élettársával, aki az adásban szidta, köpködte őt. A nő azt is elmondta, hogy a férfi összeverte őt és a gyerekeit is.

A Riasztás megszólaltatta a debreceni bíróság szóvivőjét, aki elmondta, hogy a gyilkosság elkövetésekor Csipkésnek már volt egy gyereke a 16 éves lánytól. Barátnőjére folyamatosan féltékeny volt, állandóan fenyegette őt, például azzal, hogy a szüleit levágja, megöli.

Egy alkalommal azt hitte, hogy a lány kábítószerezett, amin annyira feldühödött, hogy ököllel és tűzifával is összeverte a lányt. A halottkém megállapította, hogy 65–70 alkalommal ütötte meg az áldozatot. A végén meg is taposta a lányt, miután ő a földre került.

Csipkés Zoltánt különös kegyetlenséggel elkövetett emberölésért életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték, ahonnan leghamarabb 30 után szabadulhat.

A riporter a börtönben beszélgetett az elítélttel. Csipkés Zoltán a beszélgetés alatt többször is szidta a nőket,  például kicsapongó kurvának nevezte meggyilkolt barátnőjét.

A nők erkölcstelenségéről is beszél.

– Némelyik nő milyen? Kevés neki még egy csődör ló... S ott a Cicciolina milyen? Hát nem? Még a lóval is meg a kígyóval... – jegyezte meg Csipkés Zoltán, mire a riporter nevetve bólogatott.

Az elítélt elmondta azt is, hogy kártérítési pert indít embertelen bánásmód miatt, hogy a pénzből ügyvédet fogadhasson és perújrafelvételt kérhessen. Attól fél ugyanis, hogy nem éli meg 2040-et, amikor szabadulhatna.

Súlyos élelmiszerbiztonsági kockázatot jelentő higiéniai problémákat tapasztaltak a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrei Budapesten, egy II. kerületi vendéglátóhely ellenőrzése során, emiatt az étterem tevékenységét azonnali hatállyal felfüggesztették, és megközelítőleg 50 kilogramm élelmiszert vontak ki a forgalomból - közölte a hatóság csütörtökön az MTI-vel.

Toroczkai László úgy gondolja, hogy a Mi Hazánk majálisán feltűnt náci karlendítőkről született fotó csak médiamanipuláció, hiszen a média egyik része le akarja járatni a mozgalmukat, a másik része pedig totálisan elhallgatja a pártjukat.