Nem reagált senki, így visszavonta a Magyar Nemzetre tett ajánlatát a Vau és a Nyamm tévé tulajdonosa

2018. április 12., 15:53

Szerző:

A Kreatív tegnap úgy tudta, hogy a cuki állatos tévéjéről is ismert Milkovics Pál is vételi ajánlatot tett a Kósa Lajos által oly őszintén sajnált Magyar Nemzetre, majd kicsivel később jött a hír, hogy Simicska Lajos erre nemet mondott.

Ez Milkovics szerint legalábbis, jól hangzik, de a helyzet ennél sokkal egyszerűbb: ő egy Schwartz Capital nevű, Angliában bejegyzett cégén keresztül jelezte a Magyar Nemzet és a Heti Válasz kiadójának, illetve a Lánchíd Rádió működtetőjének, hogy érdekli a három cég, és beszéljenek az eladásról.

Milkovics Pál
Fotó: Youtube

Milkovics konkrét ajánlatot nem tett, az Indexnek most azt nyilatkozta, hogy arra várt, hogy legalább szóljanak vissza az eladók, hogy foglalkoznak vele, de erre nem került sor. Így csütörtökön írt egy újabb levelet, amiben visszavonta az ajánlatát, miszereint majd üljenek le, és beszéljenek.

Azt is kijelentette, hogy nincsenek off-shore érdekeltségei, számlái, és

nem strómanja senkinek se,

bár az lenne a legmeglepőbb, ha ezt egyszer arccal, névvel vállalná, mármint a strómanságot. Azt azért megjegyezte, hogy véleménye szerint

egy ilyen helyzetben a késlekedés nagy károkat okoz a brandeknek, és azért igyekezett mihamarabb leülni a tulajdonosokkal, hogy akár már hétfőn megjelenhessen a Magyar Nemzet, de ha nem kérnek belőle, hát nem erőlteti. 

– mondta a Csehországban szép ívű karriert építő üzletember.

Súlyos élelmiszerbiztonsági kockázatot jelentő higiéniai problémákat tapasztaltak a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrei Budapesten, egy II. kerületi vendéglátóhely ellenőrzése során, emiatt az étterem tevékenységét azonnali hatállyal felfüggesztették, és megközelítőleg 50 kilogramm élelmiszert vontak ki a forgalomból - közölte a hatóság csütörtökön az MTI-vel.

Toroczkai László úgy gondolja, hogy a Mi Hazánk majálisán feltűnt náci karlendítőkről született fotó csak médiamanipuláció, hiszen a média egyik része le akarja járatni a mozgalmukat, a másik része pedig totálisan elhallgatja a pártjukat.