Mészáros Lőrincéknek máris sikerült átverniük a 2Rrule-lal egy kétszeres olimpiai bajnokot

2018. július 26., 15:16

Szerző:

Július 20-án mutatta be az M4Sport a Kisbajnok című műsorának 29. részét, amelyben majdnem minden riportba sikerült valahogy belecsempészni a 2Rule sportmárkát, vagyis népszerűsíteni Mészáros Lőrinc sportszergyártó cégének a termékeit. 

Ebben a műsorban szerepelt a kétszeres olimpiai bajnok vívó, Szilágyi Áron is, akit többször felkértek a termékek népszerűsítésére, de mivel neki elő szerződései vannak más márkákkal, alapból vissza is utasította ezeket, derül ki a sportoló közleményéből – írja az Index.

„Az engem kizárólagosan képviselő menedzsment, a STRONGAA Management részére több kérés is érkezett, hogy vegyek részt a 2Rule márka népszerűsítésében. Mivel erre az élő szerződések nem adnak semmilyen lehetőséget, a menedzsmentnek mérlegelési lehetősége sem volt, így a kérést visszautasította. Ezt követően tájékoztattak, hogy a július 13-ai, a világbajnokságra való utazást megelőző utolsó edzésük sajtónyilvános lesz."

Utólag sajnos azt gondolom, hogy nyilvánvaló szándéka volt a szervezőknek egy olyan márka népszerűsítése, melyre nincsen lehetőségem és ennek okán sem mérlegelni, sem hozzájárulni nem tudok a megjelenítéséhez. Így a készülő anyagban akaratom ellenére nevemet és arculatomat használták, amire sem jogi és sem etikai megfontolásból így nem lett volna lehetőségük.

A vívó menedzsmentjének azt ígérték, hogy az elkészült anyagokat a felhasználás előtt elküldik jóváhagyásra.

A felvétel azonban soha nem érkezett meg, így sem engedélyt, sem jóváhagyást nem adhatott rá

– idézi az olimpikont a lap.

Most már majdnem a teljes NER megmozdult, hogy Mészáros Lőrincék brandje ott legyen minden kilométerkőnél. A Puskás Akadémia például egy hálaadó divatbemutató keretében mutatta be a dresszt, a jeles eseményt a Facebookon közvetítette az M4, amelynek műsorvezetője vasárnap egy 2Rule-os kitűzőt viselt az adásban.

A jelenség attól is pikáns, hogy a nemzeti márkának mondott 2Rule kínai és török alapanyagból készül, az előállítás helyszínéről pedig szinte semmit sem árulnak el.  

Tegnap 17:14

Nehéz volt gyerekek sorsa, valamint a gyerekek nevelése Magyarországon. A nehéz körülmények okai között szerepelnek a korlátozott óvodai férőhelyek, az akadozó egészségügyi ellátás, továbbá az is, hogy megduplázódott a gyermekpornográfia áldozatainak száma.