Jávor Benedek: Fizikából megbuktak, akik az új magyar klímatervet fogalmazták

2020. január 17., 06:28

Szerző:

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter a múlt héten jelentette be, hogy az tárcája 2020 végéig kidolgozza a magyar klímasemlegességi stratégiát. Jávor Benedek volt EP-képviselő, Budapest brüsszeli nagykövete minden valószínűség szerint ennek a tervét szerezte meg, hogy aztán a következőképpen fakadjon ki a Facebookon.

 A politikus egyébként inkább a diszgráfiára, mint a diszlexiára gondolhatott, amikor a bejegyzést írta. 

10:35

Megrenghet a kormány hatalma, leválthatják a magyarok Orbán Viktort? Egyelőre biztosan nem, hiszen a vármegyei közgyűléseknek nincs komoly hatása a magyar politikai élet alakulására, ugyanakkor fontos fokmérője a pártok vidéki támogatottságának. A közgyűlésbe való bejutáshoz szükséges listaállítás ugyanis megmutatja, hogy egy párt mekkora szavazóbázissal bír a legkisebb vármegye legapróbb településein. Ráadásul a mostani eredmények elég beszédesek.

09:58

Meglepetésre egy hónap alatt 2,5 százalékkal, 701 forinttal lett olcsóbb a nyugdíjasok által legjellemzőbben vásárolt élelmiszerek alkotta árkosár, melyet a három nagy hazai hipermarketlánc, az Auchan, a Tesco és az Interspar által kínált termékek átlagárából számított ki a Mfor.