Napi horoszkóp, 2024. április 25.: az Oroszlán új energiákat fedez fel, a Halak nagy változást tapasztal

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre csütörtökön a napi horoszkóp szerint.

2024. április 24., 20:04

Szerző:

Alább találja a friss és aktuális napi horoszkóp előrejelzését. Ne csak azt nézze meg, mi a helyzet a sztárokkal, olvassa el azt is, mit üzennek önnek mára a csillagok!

Kos (03.21.–04.19.)

A Kos számára a megtartás és a kitartás napja ez. A tegnapról, múlt hétről, esetleg még korábbról hozott dolgokat-érzéseket viszi tovább akkor is, ha az eszével esetleg tudja, hogy van közte olyan, amit érdemesebb lenne most már elengedni. Ne aggódjon, a változás előbb-utóbb elérkezik, új korszak fog kezdődni hamarosan!

Bika (04.20.–05.20.)

Mint egy dalban a refrén, a mai napban ugyanaz a mozzanat többször meg fog ismétlődni. Vegye észre, hogy mi az, ami ismétlődik, és gondoljon bele, miért lehet, hogy az univerzum így akarja felhívni az ön figyelmét erre a dologra! Fontos felismerésre juthat így.

Ikrek (05.21.–06.21.)

Romantikát, misztikumot hoz ez a nap az Ikrek csillagjegy szülöttei számára, de meglepően szelíd módokon. Nem fogja sem a  gyengédség, sem a spiritualitás önre törni az ajtót (ma sem), de legyen nyitott, figyelje a környezetét, mert fog kapni abból, amire vágyik!

Rák (06.22.–07.22.)

Egészen varázslatos eseménynek lesz tanúja ma a Rák: egy kisebbfajta csoda következik majd be. Ha azt mondanánk, hogy erre nem számított, akkor még nem mondtunk volna semmit, hiszen nem is tartotta lehetségesnek a dolgot. És mégis bekövetkezik.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Fáradtnak és kimerültnek érezhette magát az utóbbi időben, de ma teljesen váratlanul új energiákat kap, vagy legalábbis fedez fel önmagában. Élvezze, hogy vége a tavaszi fáradtságnak, menjen utána egy kicsit a munkának, elintézendőknek, vagy esetleg vesse bele magát a sportba, futásba, edzésbe, táncba!

Szűz (08.23.–09.22.)

Az elengedés, a továbblépés napja lesz ez a csütörtök a Szűz csillagjegy szülöttei számára. Ha úgy érzi, valami megakasztotta, kerülje ki a dolgot, és menjen tovább, ne ragadjon le, ne elemezgesse most a helyzetet! Eljön majd annak is az ideje.

Mérleg (09.23.–10.22.)

A Mérleg a mai napon a fizikai érintéssel tud a leginkább kapcsolódni másokhoz, érezni mások rezgéseit, átadni önmagából valamit. Figyelje meg, a szokásosnál mennyivel többet jelent ma egy-egy érintés, simogatás, esetleg ölelés!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ma nehezen tud koncentrálni a megszokott dolgokra, szinte láthatatlanná válik az ön számára minden, ami napok, hónapok, évek óta változatlan. Ha tudja, elégítse ki újdonság iránti vágyát: sétáljon el valamerre, amerre még sosem volt, elegyedjen beszélgetésbe valakivel, akit nem ismer, meg fog lepődni, mennyi felfedeznivaló van még a közvetlen környezetében!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Ma a szokásosnál könnyebben elveszti a türelmét. Nem mindenki rendelkezik azokkal a képességekkel, mint ön. Ami az ön számára egy egyszerű feladat, az másnak jóval nagyobb kihívást jelent – ez bizonyos szempontból bosszantó lehet, de mégsem érdemes felhúznia magát az ilyesmin.

Bak (12.22.–01.19.)

Vigyen ma magával ernyőt, mert jól fog jönni, de a védekezés sem garancia arra, hogy tökéletesen száraz marad majd a nap viharos-borús fejleményeinek végére. Jól érzi, természetesen nem az időjárásról van szó, hanem a ma várható konfliktusokról, vitákról. Az előrejelzés vége azonban pozitív: amikor elül a vihar, csodálatos szivárványban gyönyörködhet majd.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Lássa be: egyre nagyobb szüksége van arra, hogy meglepje magát valamivel. Lehet az egy egészen kis dolog is, de rengeteget fog javítani a hangulatán, ha ma megajándékozza önmagát egy olyan dologgal, aminek tényleg tud örülni. Ha túl sok a szürke hétköznap, annak igen káros következményei tudnak lenni, tehát vigyen egy kis színt ebbe a csütörtökbe!

Halak (02.19.–03.20.)

Hosszú idővel ezelőtt eltett vagy félretett valamit, ami ma újra előkerül. Azt fogja tapasztalni, hogy amint a szőlőléből idővel bor lesz a hordóban, ugyanúgy amit ön eltett, az sem maradt változatlan: valami teljesen más lett belőle.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Aloha Hawaii)

Horoszkóp