Lewis Hamilton összeszedte a szemetet a tengerparton, ahol Vajna Tímea nyaralt

2018. augusztus 8., 09:16

Szerző:

A Forma-1 pilótája vakáció közben egy szeméthalomra bukkant a görög tengerparton. A közzétett videóban műanyag palackokat szed, és a környezetbarát termék használatára buzdít – vette észre a Zoom.

Lewis Hamilton Míkonoszon nyaral, a bevallása szerint pedig egyszerűen nem tudta megállni, hogy  nem tudta megállni hogy cselekedjen, igaz ez a kis tett kevéssé segíti majd Földünk megmentését.

„Be kell fejeznünk az olyan cégek támogatását akik vakon ragaszkodnak profitorientált szemléletükhöz, és kizsákmányolják a bolygónkat" – üzente, majd felszólította követőit, hogy ne vásároljanak műanyagokat.

Három napja ugyanerről a szigetről küldött képeket a rajongóinak a tegnap Pasarétet Lamborghinivel meghódító Vajna Tímea is, de ő nyilván mással volt elfoglalva.

 

Pusztán koplalással nem tudja hosszú távon megtartani a kívánt testsúlyt, ráadásul az egészségét kockáztatja, ha nem adja meg a szervezetének a megfelelő tápanyagot. Aggodalomra azonban semmi ok, az egészséges karcsúság igenis elérhető néhány egyszerű szabály betartásával.