Vajna Tímea egy pasaréti benzinkúton tankol a Lamborghinijével – Fotó!

Tavaly is mutatkozott egy hasonló típusú autóval, de az kék színű volt, tehát vagy megunhatta a kéket, vagy pedig férje ajándékozhatta meg egy vadonatúj Lamborghinivel.

2018. augusztus 7., 18:38

Szerző:

Kemény munkával telő napja vége, egy konditeremből hazafelé tartva egy pasaréti benzinkúton tankolta fel luxuskategóriás cabrióját, egy Lamborghini Huracán Spyder típusú sportautót Andy Vajna filmügyi kormánybiztos és kaszinótulajdonos felesége, Vajna Tímea - tanúsítja a 444 olvasói fotója.

Fotó: 444/olvasói fotó
 

Az nem egyértelmű, hogy a mintegy 70-80 millió forintot érő gépkocsi új szerzeménye lenne-e a budapesti fánkozót működtető üzletasszonynak. Tavaly is mutatkozott egy hasonló típusú autóval, de az kék színű volt, tehát Vajna Tímea vagy megunhatta a kéket, vagy pedig férje ajándékozhatta meg egy vadonatúj Lamborghinivel.

Az északkeleti és a délnyugati, nyugati tájakon erőteljes gomolyfelhő-képződés várható: ezeken a részeken egyre több helyen számolhatunk esővel, zivatarral, felhőszakadással.

Újabb pofont kaptak azok, akik hittek abban, hogy a gyermekvédelmi törvény valóban szigorodhat. A kormánypártok képviselője, Dunai Mónika előterjesztése szerint ugyanis a gyónási titok mentesülne a jelentési kötelezettség hatálya alól a gyerekbántalmazások esetében is. Azaz egy pap minden további nélkül eltitkolhatná, hogy egy pedofil elkövető bevallotta neki a bűnét.