Gyurcsány főzni tanítja a magyarokat a Facebookon

2017. december 15., 11:06

Szerző:

„Üdvözöllek a konyhámban!" – köszönti kedves nézőit Gyurcsány Ferenc a Facebookon frissen kialakított sütő-főző alkalmazásában. Majd így folytatja: 

„A család és a barátok szerint főzésben nem vagyok rossz. :) Ebben az applikációban recepteket fogok küldeni Nektek. Sajátokat és másokét kicsit újragondolva. Ne vegyétek túl komolyan. Ez csak egy játék. De a világ legdemokratikusabb kultúrájának a játéka, mert főzni, ha mást nem, egy teát, mindenki tud. Én élvezem, élvezzétek Ti is."

A „Receptet kérek" opcióra kattintva nekünk elsőként a kacsamell fügével c. kompozíció bukkant fel, alatta két korábbi recept, a fesztivállecsó és a csevapcsicsa elkészítésének csínja, s bínja tárul az érdeklődők elé, de van itt grillezett gomba, fügés saláta, káposztás túrógombóc, spárgás tekercs, saláta főtt csirkemellből, és más sok más csuda, mi szem, szájnak ingere.

A DK elnöke egy „Politikád is érdekel" jelzetű gombbal is meglepte látogatóit, ide kattintva Gyurcsány régi Facebook oldalára lyukad ki. 

 

12:01

Pusztán koplalással nem tudja hosszú távon megtartani a kívánt testsúlyt, ráadásul az egészségét kockáztatja, ha nem adja meg a szervezetének a megfelelő tápanyagot. Aggodalomra azonban semmi ok, az egészséges karcsúság igenis elérhető néhány egyszerű szabály betartásával.

A zöldbab csökkenteni tudja az időskori degenerációs betegségek kialakulásának az esélyét, emellett az immunitást is fokozza. Sőt, még a krónikus betegségek kialakulásában is oroszlánrésze van. Mutatunk egy finom saláta receptet is!