Nagy változást hoz a Messenger új verziója

Újabb funkciókat adott a népszerű üzenetküldő alkalmazáshoz a Meta.

2023. december 22., 15:51

Szerző:

Újabb funkciókat adott a Messengerhez a Meta. Ezek most kifejezetten olyanok, melyek után évek óta sóvárogtak a felhasználók. A legújabb verzióban ezúttal már lehetőség van arra, hogy megtiltsuk az olvasási nyugták küldését, így a másik fél nem kap jelzést arról, ha megnyitottuk egy üzenetét – szúrta ki az Index.

Az olvasási jelentés rendkívül hasznos, ha tudjuk, hogy a másik fél mikor olvasta el az üzenetünket, azonban számtalan kellemetlen helyzetet szülhet – például akkor, amikor véletlenül megnyitunk egy olyan üzenetet, amit egyáltalán nem akartunk.

A Messenger legújabb verziójában a felhasználónak már lehetősége van kikapcsolni az olvasási nyugták küldését. Amennyiben kikapcsolja, a jövőben beszélgetőpartnerei nem fogják tudni, hogy mikor olvasta el az üzeneteket.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Beata Zawrzel/NurPhoto)

A múlt heti lenyűgöző légköri fényjáték csak a bemelegítés volt, a csillagászok és a naptevékenységgel, űridőjárással foglalkozó szakértők arra hívják fel a figyelmet, hogy hamarosan még ennél is látványosabb éjszakákra lehet számítani. A sarki fény újra beszínezi az égboltot.