Újabb céget alapított Tiborcz István, a 32. leggazdagabb magyar

2019. szeptember 17., 15:23

Szerző:

Új Kft.-vel bővült a miniszterelnök vejének, Tiborcz Istvánnak a cégbirodalma szeptember elején - vette észre az mfor az Opten cégadatbázisban. A szeptember 4-i alapítású céget nagyon gyorsan, két nap után be is jegyezte a cégbíróság a kötelezően előírt minimális jegyzett tőkével, 3 millió forinttal.

A DFP-Parking Szolgáltató és Üzemeltető Kft. fő tevékenységeként a saját tulajdonú, bérelt ingatlan bérbeadását, üzemeltetését jelölték meg. Emellett bejegyezték még a máshova nem sorolható egyéb kiegészítő üzleti szolgáltatást és az építményüzemeltetést is.

A DFP-Parking  székhelyeként a Kelenhegyi út 27. szám alatti impozáns villaépületet jegyezték be a cégbíróságon. A Direkt36 tavaly nyári cikke szerint az ingatlant tulajdonló cégcsoport három befolyásos üzletember érdekeltsége:

  • az építőiparban és a labdarúgásban is érdekelt Garancsi Istváné,
  • a Mol-t irányító Hernádi Zsolté és
  • Csányi Sándor OTP-vezéré.

 

Tegnap 16:32

Már rögtön az első negyedévben elérte az egész évre tervezett hiánycél 58 százalékát a kormány, aminek két legfőbb oka a 13. havi nyugdíj kifizetése, valamint a magas hozamú inflációkövető lakossági állampapírok után fizetendő kamatok voltak. Ebből adódóan a költségvetés kiigazítása elkerülhetetlen, amit minden bizonnyal a lakosság is megérez majd.

Amióta csökken az infláció és az alapkamat, azóta egyre olcsóbbak a lakáshitelek is. A Bankmonitor szakértőinek ezért mind többen teszik fel a kérdést: meddig folytatódik a kamatcsökkenés, mikor érjük el a 2 évvel ezelőtti kamatszintet? A válasz azonban sajnos nem az, amit sokan várnak.