Hamisítás miatt nyomoznak Lombkoronasétányfalván

A szmájli miatt egyszer már megfenyegette a polgármester Magyar Petrát, most egy gondozott állítólagos panaszlevele miatt nyomoz a rendőrség. 

2023. augusztus 18., 09:31

Szerző:

Már a rendőrség is nyomoz magánokirat hamisítás ügyében Nyírmártonfalván, ahol a fideszes polgármester zokon vette, hogy a lombok nélküli lombkoronasétányát kinevette egy önkormányzati dolgozó a Facebookon. 

Az RTL riportjában megszólaló nő úgy emlékszik, viccesnek tartotta a látványt, ezért egy nevető szmájlit kommentelt a poszt alá. Magyar Petra ellen belső vizsgálat indult, és állítólag az egyik gondozottja is bepanaszolta, hogy rosszul végzi a munkáját.

A levél állítólagos szerzője egy rögzített telefonos beszélgetésen azonban azt állítja, nem látta, mit ír alá, az is lehet, hogy csak egy üres papírt tettek elé, ami nem volt kitöltve, amikor aláírta. A rendőrség most azt vizsgálja, hogy valódi-e a panaszlevél. 

Hadházy Ákos, aki a lombkoronasétányról először posztolt a közösségi médiában, azt mondja, egyáltalán nem biztos, hogy lesz következménye a nyomozásnak. A független parlamenti képviselő már tette egy feljelentést annak idején, amikor Magyar Petrát kirúgással fenyegette meg Filemon Mihály polgármester, azt elutasította a Hajdú-Bihar megyei rendőrkapitányság.

(Kiemelt kép: Friss facsemeték a nyírmártonfalvai lombkoronasétány mellett. Fotó: Hadházy Ákos Facebook)