Végre napozhatsz a holddal

Mindössze egyetlen nap fogják a mozik vetíteni a Kispál és a Borz Napozz holddal című koncertfilmjét. A magyarhangya nevű csapat közösségi forgalmazással kíván közel 5 ezer jegyet értékesíteni november 24-ére.

2010. november 7., 09:20

A szervezők folyamatosan kommunikálnak a Kispál és a Borz rajongói táborával

facebookonés twitterenkeresztül. Így koncentráltan és hatékonyan, a szűk célközönségre fókuszáló kampánnyal a filmbemutató országos eseménnyé tehető. Alig 3 hét áll rendelkezésre a vetítési helyszínek megtöltésére. A kezdeményezés szándékosan szövetkezik az art-mozi hálózattal, hogy az e-cinema rendszer segítségével bonyolítsa le a premiert, és így, függetlenül attól, hogy milyen messze él valaki a fővárostól, bárki részese lehet az országos filmbemutatónak.

November 4-én elindult a a jegyvásárlás a mozikban. A jegy ára 3000 forint és mellé jár egy dupla DVD, sok extrával (kimaradt jelenetek, jelenetek több kameraállásból is megnézhetők „multi-angle”) Jövő héttől az online jegyértékesítés is elindul a napozzholddal.com honlapon keresztül.

A vetítésben a következő városok és mozik vesznek részt:
Budapest Corvin Karádi, Budapest Művész Chaplin, Budapest Toldi, Budapest Odeon, Miskolc Művészetek Háza Uránia, Eger Uránia, Gyöngyös Cinema Bridge, Szolnok Tisza mozi, Sárospatak A mozi, Székesfehérvár Barátság, Sátoraljaújhely, Kossuth Művelődési Központ, Hidasnémeti Művelődési Központ, Zalaszentgrót Szabadság mozi, Békéscsaba Center, Szeged Belvárosi, Cegléd, Pécs Uránia, Kecskemét Otthon mozi, Szombathely Savaria, Győr Hrabal, Kolozsvár, Nagyvárad

Ha valamelyik város nem szerepel a vetítési helyszínek között, de van olyan helyi közösség, amelyik szeretné megnézni a filmet, a magyarhangya segít megszervezni számukra a Kispálfilm bemutatóját az országos vetítés napjára, november 24-én 20 órára.