Több befejezést is leforgatnak a Trónok harcához

A színészek sem tudják, hogyan fog végződni a sorozat.

2017. szeptember 14., 19:16

Szerző:

Több befejezést fognak forgatni a Trónok harca utolsó epizódjához, így akarják elejét venni annak, hogy kiszivárogjon, miként végződik a népszerű sorozat.

Casey Bloys, az HBO műsoraiért felelős elnöke felfedte, hogy még a sorozatban szereplők sem fogják tudni, hogyan végződik a történet. „Én tudom a végét, de többféle változatot fogunk felvenni, hogy senki ne tudja, mi fog történni. Egy hosszú sorozat esetében ezt kell tenni” – mondta Bloys a BBC-nek. A sorozat legutóbbi évadát számos kiszivárogtatás kísérte. Hekkerek közreadtak forgatókönyveket, HBO-dokumentumokat és más tévésorozatok nem sugárzott epizódjait. Indiában négy embert tartóztattak le az után, hogy egy ellopott epizódot egy mumbai internetes streamingszolgáltató közzétett. Európában egy másik epizódot véletlenül korábban adtak műsorba, a felvételt megosztották az interneten.

Fotó: HBO / Macall B. Polay

Eközben az online kalózletöltéseket figyelő cég, a Muso közlése szerint a Trónok harcának hetedik évadát több mint egymilliárdszor töltötték le illegálisan.

Bloys azt is elmondta, az is nagyon nehéz feladat, hogy a történet befejezése mindenki számára kedvező legyen. „Vegyük csak a Sírhant műveket, annak igazán jó vége volt. De ha a Seinfeldre vagy a Maffiózókra gondolunk, vagy a Breaking Badre, akkor mindenkinek megvan a véleménye arról, miként kell egy sorozatnak végződnie” – fejtegette.

Egyelőre nem tudni, mikor kerül adásba a záróévad. A Hollywood Reporter szerint az utolsó hat rész forgatása októberben kezdődik, és valamikor 2018 közepéig tart.

Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Családja, barátai, pályatársai, tisztelői kísérték utolsó útjára Tordy Géza Kossuth-díjas, kétszeres Jászai Mari-díjas színművészt, rendezőt, érdemes és kiváló művészt, a nemzet színészét, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját csütörtökön Budapesten, a Farkasréti temetőben.

Minden évben április 16-án tisztelgünk a holokauszt magyarországi áldozatinak emléke előtt. A nap arra emlékeztet, hogy 1944-ben április 16-án kezdték meg az első gettók és gyűjtőtáborok felállítását hazánkban. A holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapját megelőző délutánon Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat megemlékezést tartott az Óbudai Zsinagóga falára állított emléktáblánál. 

A magyar költészet napját 1964 óta április 11-én, József Attila születésnapján ünnepeljük. Engedjék meg, hogy ezen a napon mi is tisztelegjünk a magyar líra előtt, ezúttal Nagy László csodálatos versével.