Tizenhat évnyi rajongói könyörgés után újra összeáll a Jóbarátok

2020. február 22., 10:42

Szerző:

Nem bízzák a véletlenre az HBO Max sikerét. Olyannyira nem, hogy az elindítás előtt álló streaming-szolgáltató bejelentette: tizenhat évnyi találgatás és rajongói könyörgés után végre tényleg visszatér a Jóbarátok, éspedig a hatfős főszereplő gárda teljes részvételével - írja a 24.hu.

 
 
 
View this post on Instagram

It’s happening... ⁣ ⁣ ⁣ @hbomax⁣ @courteneycoxofficial⁣ @lisakudrow⁣ @mleblanc⁣ @mattyperry4⁣ @_schwim_

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

 

Egy forgatókönyv nélküli, improvizatív jellegű újraegyesülés lesz, mely az HBO Max májusi elindulásához szolgáltat majd némi kezdő puskaport: amikor a WarnerMedia új szolgáltatása elindul, mind a várva várt reunion, mind a korábbi 236 epizód elérhető lesz a rendszerben minden előfizető számára.

A hírt az HBO Max tartalmi vezetője, Kevin Reilly osztotta meg közleményében: "Akkor hallottam először a Jóbarátokról, amikor még csak a fejlesztés nagyon korai szakaszában volt, aztán évekkel később alkalmam nyílt dolgozni a sorozaton, és

öröm volt végignézni, ahogy nézők újabb és újabb generációi szerették meg. Egy olyan kort idéz, amikor a barátok – és a közönség is – valós időben összegyűltek, és úgy gondoljuk, ez a mostani újraegyesülés ezt a szellemiséget ragadja majd meg, összefogva eredeti és új rajongókat."

 

 

 

Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Családja, barátai, pályatársai, tisztelői kísérték utolsó útjára Tordy Géza Kossuth-díjas, kétszeres Jászai Mari-díjas színművészt, rendezőt, érdemes és kiváló művészt, a nemzet színészét, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját csütörtökön Budapesten, a Farkasréti temetőben.

Minden évben április 16-án tisztelgünk a holokauszt magyarországi áldozatinak emléke előtt. A nap arra emlékeztet, hogy 1944-ben április 16-án kezdték meg az első gettók és gyűjtőtáborok felállítását hazánkban. A holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapját megelőző délutánon Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat megemlékezést tartott az Óbudai Zsinagóga falára állított emléktáblánál. 

A magyar költészet napját 1964 óta április 11-én, József Attila születésnapján ünnepeljük. Engedjék meg, hogy ezen a napon mi is tisztelegjünk a magyar líra előtt, ezúttal Nagy László csodálatos versével.