Sylvester Stallonéval jön az Öngyilkos osztag folytatása

A filmet James Gunn írja, rendezi.  

2020. november 16., 16:18

Szerző:

Sylvester Stallone is szerepel az Öngyilkos osztag folytatásában, amelyet James Gunn (Galaxis őrzői-filmek) jegyez forgatókönyvíróként és rendezőként, írja az MTI. Gunn az Instagramon közölte a hétvégén a rajongókkal, hogy a produkcióban Stallone is játszik. A bejelentést később a sztár ügynöke is megerősítette.    

"Szeretek barátommal, Sly Stallonéval dolgozni, és mai közös munkánk, a The Suicide Squad sem kivétel ez alól. Annak ellenére, hogy Sly ikonikus mozisztár, azért az emberek többségének továbbra sincs fogalma arról, milyen fantasztikus színész ez a fickó" - írta James Gunn a közösségi portálon. A Variety.com emlékeztetett arra, hogy Gunn korábban már arról beszélt, hogy a film felvételei februárban befejeződtek. A rendező Instagram-posztjából nem derül ki, hogy Stallone milyen szerepet kapott a filmben. 

Stallone szintén egy Instagram-bejegyzésben dicsérte Gunnt, mint írta, ezzel a filmmel már remek évet zár. "Nagyon szerencsés vagyok, hogy ilyen tehetségek vannak körülöttem" - fűzte hozzá. A Suicide Squad - Öngyilkos osztag című képregényfilmet 2016-ban mutatták be. A produkciót David Ayer írta és rendezte, főszerepeit Will Smith, Margot Robbie és Jared Leto játszotta. A folytatásban Will Smith már nem szerepel, de Robbie és Leto visszatér, és Taika Waititi is csatlakozott a szereplőgárdához. 

Gunn filmjének bemutatóját 2021 augusztusára tűzték ki.

 

 

Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.

Családja, barátai, pályatársai, tisztelői kísérték utolsó útjára Tordy Géza Kossuth-díjas, kétszeres Jászai Mari-díjas színművészt, rendezőt, érdemes és kiváló művészt, a nemzet színészét, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját csütörtökön Budapesten, a Farkasréti temetőben.

Minden évben április 16-án tisztelgünk a holokauszt magyarországi áldozatinak emléke előtt. A nap arra emlékeztet, hogy 1944-ben április 16-án kezdték meg az első gettók és gyűjtőtáborok felállítását hazánkban. A holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapját megelőző délutánon Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat megemlékezést tartott az Óbudai Zsinagóga falára állított emléktáblánál. 

A magyar költészet napját 1964 óta április 11-én, József Attila születésnapján ünnepeljük. Engedjék meg, hogy ezen a napon mi is tisztelegjünk a magyar líra előtt, ezúttal Nagy László csodálatos versével.