CEU-s pólója nincs valakinek? – színpadról szólt vissza a Besh o droM azután, hogy a köztévében feketelistára tették a zenekar új klipjét

Nem politizálnak többé. Elég lesz a tudomány.

2019. június 8., 20:39

Szerző:

Szombat este tartotta az első koncertjét a Besh o droM azóta, hogy kiderült, a köztévé kulturális csatornája, az M5 feketelistára tette a zenekar új klipjét, amelyben oligarchák bábuként használnak egyszerű embereket. Ez volt a húszéves jubileumi koncert a Kobuciban rengeteg vendégfellépővel, Pettik Ádám zenekarvezető pedig nem állta meg, hogy odaszúrjon egy kicsit. Azzal kezdte, mindig az van, hogy ne politizáljanak. Ezért most nagy szünetek lesznek a számok között, mert ilyenkor szoktak politizálni. Úgyhogy mostantól csak a tudománnyal fogunk foglalkozni – jegyezte meg. Aztán feltette a kérdést:

– CEU-s pólója nincs valakinek?

Azt egyébként, hogy miért nem játsszák le a Vaságy című új klipjét, az M5 szerkesztője a stúdióban, zenekari interjú közben csak tartalmi okokkal indokolta, részleteket nem volt hajlandó elárulni a döntés miértjéről. – Kijött az új számunk, ami cenzúrázva van. Lehet, az volt a baj, hogy ceruzával írtuk – vezette fel a Vaságyat végül Pettik Ádám a koncert vége felé.

 

2024. április 25., 17:13

Nyolcvanegy éves korában elhunyt András Ferenc Kossuth- és Balázs Béla-díjas filmrendező, forgatókönyvíró, producer, érdemes művész, a nemzet művésze - jelentette be csütörtökön Szombathelyen Kollarik Tamás, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöki főtanácsadója és Lovass Tibor, a Savaria Filmakadémia elnöke a 11. Savaria Filmszemle keretében rendezett médiakonferencián.