Jeremy Clarkson elkényeztetett taknyos kölyöknek nevezte és visszaküldte az iskolába Greta Thunberget

2019. szeptember 29., 09:58

Szerző:

Keményen nekiment Greta Thunbergnek a Top Gear sztárja, Jeremy Clarkson, miután a 16 éves svéd lány erős beszédet mondott nemrég az ENSZ New York-i klímakonferenciáján.

A klímaaktivista többek közt azzal vádolta a politikusokat, hogy becsapták és ellopták a gyerekkorát és az álmait. A brit televíziós ezután vette elő a lányt.

Fotó: Youtube

– Hogy mersz kioktatni minket, te elkényeztetett taknyos kölyök? – reagált erre a maga nyers modorában, majd azzal folytatta, mindent az ő generációja teremtett elő Greta Thunberg és kortársai számára, kezdve a jelenlegi biztonságtól egészen az olyan hétköznapi dolgokig, mint a mobiltelefon vagy az internet. Gulyás Gergely nemrég hasonló stílusban kérdőjelezte meg, amit a 16 éves svéd lány csinál.

– Menj vissza az iskolába a lehető leghamarabb, tanuld szépen a természettudományos tárgyaidat - mondta Jeremy Clarkson, aki szerint ezzel tud segíteni a globális felmelegedésen,

nem pedig a szigorú nézésével.

– Szóval legyél jó kislány, és fogd be a szád – fűzte hozzá a férfi alighanem a környezetvédelmi szempontból mindig makulátlan autóipar nevében. Amit mondott  Blikk idézte a Metro nyomán.

 

 

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.