Leszúrta a klubelnököt a volt játékos

Megölte a brazil labdarúgás negyedosztályában játszó Nacional Atlético klubelnökét az együttes volt játékosa, aki letartóztatása után beismerte a bűncselekményt - számolt be az esetről a Globo Esporte.

2020. szeptember 19., 14:08

Szerző:

A brazil lap tudomása szerint a 28 éves Vinicius Corsini az 58 esztendős José Danilsonnal két késszúrással végzett a klubnak otthont adó Rolandia városában. Kórházba szállították, de életét már nem tudták megmenteni. 

Szemtanúk szerint a felek vitatkoztak, majd a futballista megkéselte a klubvezetőt, és megpróbált elmenekülni, a környékbelieknek azonban sikerült fogva tartaniuk, amíg a katonai járőr a helyszínre érkezett. 

(MTI)

 

 

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.