Egy 8 éves fiú puskával többször meglőtte 4 éves húgát

2018. március 6., 13:36

Szerző:

Vádat emeltek egy ohio nő ellen, amiért egyik gyermeke meglőtte a másikat, amíg egyedül voltak otthon. Egyelőre nem tudni, hogyan jutott a nyolc éves fiú fegyverhez  – írja a Crime Watch Daily.

A 29 éves Alyssa Edwards állítólag dolgozni ment, amikor magára hagyta gyerekeit, mostohaapjuk pedig úgy tudta, a nő otthon van velük.

A nyolc éves fiú többször rálőtt húgára, akit 3–4 találat ért, egyik a hasán. A kislány állapota stabil, valószínűleg felépül.

Ashland megye ügyésze, Cristopher Tunnel elmondta, hogy a fiú értesítette anyját a balesetről délelőtt 10 óra körül. Ekkor a nő hazament, feltakarította a vért, megvizsgálta a kislányt, majd visszament dolgozni, újra egyedül hagyva a gyerekeket. Tette mindezt annak ellenére, hogy látta, kislánya megsérült. Dél és két óra között újra hazament, ekkor vitte csak be a gyereket a kórházba. A kórház értesítette a rendőrséget, a nő férje ekkor értesült a lövöldözésről.  

A szülők állítják, hogy a 22-es kaliberű fegyvert elzárva tartották, a töltényeket külön tárolták. 

A nőt kétrendbeli gyermek veszélyeztetéssel vádolják. A rendőrség szerint a fiú ellen nem emelnek vádat, mert még túl fiatal hozzá.