Kilencéves unokájára hagyja milliárdos vagyonát Oszter Sándor, akinek cselédház és magántemplom is áll a birtokán

2019. augusztus 15., 12:25

Szerző:

Lá­nya, Alexandra kisfiára fog szállni Oszter Sándor hatalmas vagyona, többek közt a legalább 750 millióra forintra becsült birtoka – írja a Bors.

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, vállalkozó, a Parádsasvári Üveggyár egykori tulajdonosa évtizedeken keresztül keményen hajtott azért, hogy soha, egyetlen percre se kelljen nélkülöznie.

A hetvenéves színművész egy

  • 2,5 hektáros birtokon tengeti a mindennapjait, amihez
  • egy 500 négyzetméteres olasz stílusú va­dászház,
  • egy 250 négyzetméteres, 15 bokszból álló istálló,
  • egy 500 négyzetméteres gazdasági tárolószín, egy műhely, gyümölcstároló, medence, szauna,
  • egy 90 négyzetméteres cselédház, hétkenyeres kemence,

saját templom,

valamint egy 30 hektáron fekvő, domboldalon terpeszkedő erdő is tartozik, nem beszélve a temérdek antik tárgyról, bútorról, bronzszoborról, ami a kastélyát ékesíti. A diósjenői jenői javak mellett tudni lehet egy balatoni házról is.

Oszter Sándor
Fotó: Youtube

„Én már eldöntöttem, hogy Hu­norra, a kilencéves unokámra hagyom mindenemet. Nem érdekel, hogy ki mit mond, ez az én szuverén döntésem, amihez senkinek semmi köze – jelenti ki a Borsnak a színművész, aki mostanában sokat gondolkodik a végrendeletén. Arra jutott, hogy Hunor nem egyszerre, hanem apránként, havi apanázsban fogja megörökölni az Oszter-vagyont. A környezetemben ugyanis nap mint nap látom, hogy

mennyire meg tudja bolondítani az embereket a pénz, én pedig nem akarom, hogy az unokámból egy újgazdag kis ficsúr váljon, akinek mindent a feneke alá tett a nagyapja

– idézi Osztert a lap.

Oszter Sándort januárban majd' megvette az Isten hidege, miután elromlott a gázkazánja, mert hét évig egyetlen szakszerű karbantartási munkát sem végeztetett el a berendezésen.