Változás! Már szerdától hozzájuthat az újságárusoknál a legfrissebb 168 Órához!

Szűk családi körben elbúcsúztatták Benedek Tibort

2020. július 3. 13:33 - szerző: 168 Óra - forrás: Index

Szűk családi körben vettek végső búcsút a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázótól, Benedek Tibortól. Családja közleményt adott ki, mint írták:

„Köszönjük az elmúlt hetek megemlékezéseit, a sok üzenetet, együttérzést, Tiborra és a családunkra irányuló figyelmüket. Érezzük az egész ország, a sport- és vízilabdavilág támogatását ebben a leírhatatlanul szomorú időszakban. 

Tisztelettel kérjük a továbbiakban is a közvélemény és a sajtó megértését, hogy az előttünk álló hosszú időszakban csendben és a magunk módján gyászolhassunk, hogy méltók maradhassunk Tibor és a vele közös pillanataink emlékeihez.

Tibortól, kívánsága szerint, szűk családi körben búcsúztunk el. Szeretnénk azonban, hogy aki szerette és tisztelte őt, méltóképpen vehessen tőle búcsút.

Így az augusztusi magyar kupa döntője előtt pályafutásának legszebb pillanataival emékezünk rá a margitszigeti Hajós alfréd Nemzeti sportuszodában" – írta a Benedek család.

A részletekről, valamint a döntő időpontjáról hamarosan a Magyar Vízilabda Szövetség honlapján tájékozódhatnak az olimpikon tisztelői.

(Index nyomán)