Szlovákiában kóborolt az eltűnt maglódi vállalkozó vizslája, a férfi terepjárója is megvan, de őt magát nem találják

2019. május 17., 10:55

Szerző:

Szlovákiában találták meg annak a maglódi vállalkozónak a kutyáját, aki egy hete tűnt el a Pest megyei Maglódról - értesült a Bors. Az 50 éves, luxuskocsik felújításával foglalkozó Pintér Gyulának május 10-én, a magyar vizslájával együtt veszett nyoma.

A Bors úgy tudja, a kutyára a határtól negyven kilométerre, a 33 ezer lakosú Léva környékén, két település között bóklászva találtak rá a helyiek, akik az észak-magyarországi állatmentő alapítványhoz fordultak segítségért. A kutyát úgy tudták azonosítani, hogy egy magyar chip volt benne, amiben fel volt tüntetve Pintér Gyula telefonszáma és maglódi címe. A mobil azonban folyamatosan kisípolt.

A lapnak a férfi testvére elmondta: a műhely kamerafelvételén annyi látszik, hogy Pintér Gyula a kutyájával együtt indult el péntek délután fekete Hummerjével.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön még eltűnésként kezelte az ügyet, bűncselekmény gyanúja tegnapig nem merült fel, de a 168 Óra kérdésére ma azt válaszolták: „A Monori Rendőrkapitányság az ügyben személyi szabadság megsértése bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.” A szlovák hatóságokkal már felvették a kapcsolatot. 

Igen különös, hogy a férfi Hummerjét megtalálták, mert a család már visszakapta. Azt azonban nem árulhatják el, hogyan kapták vissza a terepjárót.

Pintér Gyula körülbelül 170–175 centiméter magas, átlagos testalkatú, barna, rövid hajú. Eltűnése előtt viselt ruházata: fekete színű szövetpóló, amin Lamborghini felirat látható, valamint egy fekete színű, oldalzsebes nadrág.

A luxusautók felújításával foglalkozó, egyedül élő férfinak a Blikk szerint akadtak irigyei, de nem fenyegették, és rosszakarói sem voltak. 

 

Hétfőn még napos idő várható, majd kedden hidegfront érkezik megélénkülő széllel, és egyre többfelé várható eső, zápor, zivatar. Csütörtök reggelre csökken a felhőzet, és visszatér a napsütés, de a hőmérséklet csúcsértéke kissé visszaesik, 20-24 Celsius-fok körül alakul - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.