Schobert Norbert sikeresen összehozta a kormánypártokat és az ellenzéket, a politikusok egymásra licitálva szólnak be neki

2020. január 21., 18:25

Szerző:

Az Index gyűjtése szerint immár több magyar politikus is szóvá tette véleményét abban a botrányban, amely a fitneszguru, Schobert Norbert kijelentése után robbant ki. A celeb ugyanis azt állította egy Facebook-posztjában, hogy a válások legfőbb oka az, hogy szülés után a nők jelentős része elhízik, nem fordít időt testmozgásra, emiatt férjük már nem kívánja őket szexuálisan. 

A fideszes Kucsák László nem tett mást, mint kirakott egy közös, esküvői fotót feleségéről és magáról, "Szeretem a feleségem, úgy, ahogy van" hashtaggal.

 

A KDNP-s Nacsa Lőrinc egy idézettel reagált az életmódszakértő szavaira:

 

A jobbikos Bencsik János posztja végén bojkottot hirdet:

 

 Az LMP-s Ungár Péter szintén érdekes okfejtéssel szállt bele Schobertba.

 

 

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent – tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Ez minden idők harmadik legalacsonyabb értéke, aminek meg is látszik az eredménye: egy városnyi lélekszámmal lett kevesebb Magyarország.