Földre szállt istennőként magasztalta Rogán Cecíliát a barátnője férje által megvásárolt hírportál

Ilyet csak őszinte csodálatból lehet írni. Vagy pénzért. Vagy viccből.

2019. március 24., 12:03

Szerző:

Egy bátor újságíró iszonyatos erővel trollkodott egyet (vagy pedig szégyenletes módon ment le kutyába) a Sarka/Bessenyei Kata férjének, Bessenyei Istvánnak a tulajdonában lévő FemCafé hírportálon, amikor beszámolt egy csütörtökön tartott Várkert Bazári rendezvényéről, az Inspiráló Nők Estjéről.

Ezen az esten Bessenyei Kata kedvenc barinőjével és üzlettársával, Rogán Antal kabinetminiszter feleségével, a divatdiktátorrá és stílusikonná vált Rogán Cecíliával jelent meg. És vajon hogy számolt be a FemCafé riportere Rogánné jelenéséről?

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#inspiralonok2019 #friends #inspiralonokestje @femcafe.hu @rogancecilia

Kata Sarka (@katasarka) által megosztott bejegyzés,

 

A „Csak úgy ragyogott! Rogán Cecília tündökölt a Femcafe Gálán” című írás „Az est egyik fénypontja volt” alcím, majd a „Rogán Cecília lehengerelte a tömeget” közcím után a következő sorokkal bombázza meg az elménket:

Az Inspiráló Nők vörös szőnyegén ez alkalommal is felvonultak a hazai hírességek, akik nagyon kitettek magukért. Gyönyörű kreációkban láthattuk őket, és bár egytől-egyig mesések voltak, a tömegből még így is magasan kiemelkedett Rogán Cecília, aki csak úgy ragyogott különleges ruhájában. A jelenlévők közül mindenki megcsodálta, mennyire csinos volt. - hangzik az első hosszabb nyelvcsapás. De nincs vége.

„Rogán Cecíliára is igaz az, hogy ha megjelenésről van szó, nem tud mellényúlni. A ragyogó ruha megmutatta hibátlan alakját, de nem csak ez a csodás kreáció tette tökéletessé az összképet. Cecília gyönyörű arca és egész este sugárzó mosolya lehengerelte a vendégeket.”

Ezután gratulálunk az újságírónak, ilyen sorokat talán még Hollywoodban sem mernek leírni a zsurnaliszták. De semmi vész, hamarosan elindult Cecília és Kata saját bulvároldala, így az ehhez hasonló írások akár ott is megjelenhetnek.

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent – tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Ez minden idők harmadik legalacsonyabb értéke, aminek meg is látszik az eredménye: egy városnyi lélekszámmal lett kevesebb Magyarország.