Egy lépést sem kell tennie, ha a 168 Óra legújabb számát kézbe szeretné venni! Banki átutalással, sőt, már bankkártyával azonnal előfizetheti, és máris postázzuk Önnek!

Rádiós műsorvezető lesz Orbán Gáspár Felházának egyik alapítója

2019. február 4. 09:32 - szerző: 168 Óra

Kaldenecker Antal, Péter Petra és Prekopa Donát lesz a február 5-től élesben sugárzó Manna FM reggeli műsorvezetője  – írja a Média 1. 

Kaldenecker Antal régi rádiós. Legutóbb a Sláger FM-nél volt a reggeli műsor, a Sláger Reggel főszerkesztője. Péter Petra ugyancsak a Sláger FM-nél dolgozott. Ő volt a Sláger Hétvégecímű hétvégi műsor háziasszonya Jáksó László műsorában.

Prekopa Donátnak nincs ennyire fényes szakmai múltja, viszont ő az, aki a miniszterelnök fiával, 

Orbán Gáspárral és Ember Illéssel közösen megalapította és vezette a Felház nevű keresztény egyházi alakulatot.

Prekopa Donát a digitalhungary.hu szakmai weboldalon fellelhető életrajza szerint a Kispesti Deák Ferenc Gimnáziumban érettségizett média szakon. majd a Magyar Televízió Padtársat keresünk! című műsorában dolgozott, majd dolgozott a DTK Show, a Zoom, az Üveghegy és a Petőfi Rádió munkatársaként is. Később a Színház-és Filmművészeti Egyetem televíziós műsorkészítő szakára is beiratkozott, Részt vett az Y Diagnózis című saját gyártású műsor készítésében is a szintén az Origóhoz tartozó Life Network tévécsatorna megrendelésére.

Prekopa Donát
Fotó: Youtube

Orbán Gáspár tavaly októberben jelentette be, hogy a Felház vallási mozgalomként dübörög tovább, és sokkal nagyobbra nőhetnek, mint az elmúlt három és fél évben. Ifjabb Orbán közölte, hogy „Magyarországon nagyobb és dicsőségesebb dolgok jönnek. Nagyobb, mint az, hogy ezer éve felvette a kereszténységet, nagyobb, mint a reformáció."