Puzsér Róbert szerint ember fia nem szavazna Karácsony Gergelyre, a régi baloldal jelöltjére

2019. február 21., 14:51

Szerző:

Ma reggel ismét jelentkezett as Facebookon Puzsér Róbert, a főpolgármester-jelöltségre aspiráló médiaceleb.

Egyebek mellett azt írja, hogy 

„Karácsony Gergely és a Magyar Szocialista Párt háztáji közvéleményformáló intézete, a Závecz Research hetek óta azzal haknizik a sajtóban, hogy egyedül Karácsony Gergelynek van esélye leváltani Tarlós Istvánt. Még el sem kezdődött a kampányom, még be sem mutattam a programom, még egyetlen vita sem zajlott Karácsony Gergely és köztem, még nyolc hónap van hátra a választásig, és

Závecz Tibor máris az alávaló hazugságaira hivatkozva zsarolja a közvéleményt." 

Puzsér szerint 

„Karácsony Gergely a régi baloldal jelöltje, aki valamennyi közvéleménykutatásban kiválóan szerepel,

csak épp ember fia nem szavazna rá: kamupártja, a Párbeszéd az egy százalékot sem éri el.

Az aspiráns kifejti: nem hiszi, hogy van esélye legyőzni Karácsonyt, de ha még egyszer meghallja, hogy Závecz megpróbál egy demokratikus választást befolyásolni, akkor nem vesz részt semmiféle előválasztáson.

„Aztán ha nem nyerek, és Tarlós István marad a főpolgármester, majd járulhat a Botka Lászlót megbuktató budapesti MSZP-elnök, Molnár Zsolt elé a kalapját gyűrögetve motyogni, hogy nem is ő a hibás" – jegyzi meg.

„Javaslom Závecz Tibornak, hogy takarodjon el a halál f@szára, és ott kutakodjon,

aztán ha a budapestiek már ismerik a programomat, majd akkor ismertesse, mit kutatott ki! – teszi meg sziogorú javaslatát Puzsér Róbert.

Íme a teljes poszt:

11:08

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent – tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Ez minden idők harmadik legalacsonyabb értéke, aminek meg is látszik az eredménye: egy városnyi lélekszámmal lett kevesebb Magyarország.